• 瀏覽: 121,003
  • 回覆: 706
  • 追帖: 5
+28

又話得果少少人去兼且都係收錢,無能政府咁都跪低,唉果然最有腦既都係香土5毛

引用:
原帖由 keung67 於 2019-6-17 08:09 AM 發表
以為出啲咁嘅片就可以消民憤!?益晒班義和團至喎!

引用:
原帖由 嬉笑怒罵 於 2019-6-17 07:24 AM 發表
典型英國殖民地教育的一代人IQ高EQ低🤓
閣下毫無資格批評香港人!你滾回大灣區生活吧!

引用:
原帖由 yimroy88 於 2019-6-17 07:32 AM 發表
呢個世界冇無緣無故的恨!點解要咁執着啲字眼係因為你班撚樣語言藝術高手!整間又攞上帝出嚟上枱!嘴gel gel 目中無人!香港人冇你咁撚得閒個個禮拜出嚟行,但係你再唔下台下個禮拜會再見! ...
你地香港英雄黎,日日氣勢上街,霸金鐘佔地鐡,香港樓價靠你地gogogo,你地唔會縮呀?咁冇用?

引用:
原帖由 ringo654321 於 2019-6-17 07:12 AM 發表
原來落台就解決問題, 呵呵,

證明瘤主呢d洗腦人士唔係反條例,
亦唔知條例係講乜,
只係為左反政府, 反中國啫
做錯咗乜嘢?點解要道歉?就算落台佢哋都唔收貨啦,背后真正目的你哋知道幾多?

引用:
原帖由 Aasia 於 2019-6-17 07:08 AM 發表
政府2月推出修訂《逃犯條例》至今遇上大量反對聲音,雖然特首林鄭月娥昨日(15日)宣布暫緩修訂《逃犯條例》,但民陣對政府「只緩不撤」表明不收貨,今日(16日)如期舉行第4次反修例遊行,由維園6個球場及草地遊行至金鐘添美道。政府新聞處晚上8時半發聲明表示,政府明白市民遊行是對香港的關心和熱愛,強調林鄭清楚聽到,亦強調政重視和珍惜。聲明更稱,林鄭因工作上不足令社會出現大的矛盾,「為此向市民致歉,並承諾會 ...
香港政府應該宣布現在進入無政府狀態,香港警察休息十天,這樣便很快解決問題的,因為自然有無形之手干預這些遊行示威阻路的問題的,這就是laissez fairs 的威力了

4屆特首,個個都比人指罵叫下台,究竟咩人先適合可以做到人人愛戴嘅特首?
今次呢場武力鎮壓真係唔覺政府有錯,錯喺邊?個個話啲大學生手無寸鐵,其實係掟磚推鐵馬掟雜物,我見到只係一班暴徒,林鄭做咁多年政府人員,根本唔係為錢,點解仲要做呢個位比你哋班大帝日日恐嚇咒罵?只可以講林鄭真心愛香港,希望反政府嘅人思考吓,政府為市民做過啲咩,而衝擊政府嘅人又為香港做過啲

引用:
原帖由 十字軍 於 2019-6-17 08:13 AM 發表

閣下毫無資格批評香港人!你滾回大灣區生活吧!
廢青快啲去舐脷讓洋爸爸。

搵返cy做啦,林鄭都唔夠班,不過cy做唔做都成問題...

引用:
原帖由 vv23 於 2019-6-17 07:28 AM 發表
炒咗佢,邊個夠膽頂佢個位
邊個傻仔肯做呢個豬頭骨位?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]