• 瀏覽: 120,896
  • 回覆: 706
  • 追帖: 5
+28
引用:
原帖由 krolik 於 2019-6-17 07:16 AM 發表
政府竟然要向一班支持邪惡嘅暴徒道歉,我唔知以後點教我嘅仔女
同感,做乜啲人都話越聽越火

無論點致歉!
犯民都不接受!

唔需要向我道歉,我沒認為你錯,我支持你

我支持特首,樓主去食屎啦

一個能屈能伸的領導,反映出所有黃絲的自私同無恥。

林井食屎

心高氣傲 嘴臉藐視 不情不願…… 失敗 又唔貼地 嘅精英,落得如此下場, 怪誰呢!

引用:
原帖由 身體快樂 於 2019-6-18 07:21 PM 發表
無論點致歉!
犯民都不接受!
犯民stage 1 ,佢地up 的 5點要求,包括特首下台,釋放暴徒
stage 2,重啟政改,雙普選
stage 3,有犯民背景的特首提出港獨公投

stage 1, 2, 3
特區,中央做晒,咪接受
而家潘多拉盒子
由林鄭退縮一刻
已經打門

犯民港獨3步曲
已無可能制止
除非再大力鎮壓

引用:
原帖由 rachelma1991 於 2019-6-18 04:41 PM 發表

成班垃圾
成班都係豬隊友

引用:
原帖由 Aasia 於 2019-6-17 07:08 AM 發表
政府2月推出修訂《逃犯條例》至今遇上大量反對聲音,雖然特首林鄭月娥昨日(15日)宣布暫緩修訂《逃犯條例》,但民陣對政府「只緩不撤」表明不收貨,今日(16日)如期舉行第4次反修例遊行,由維園6個球場及草地遊行至金鐘添美道。政府新聞處晚上8時半發聲明表示,政府明白市民遊行是對香港的關心和熱愛,強調林鄭清楚聽到,亦強調政重視和珍惜。聲明更稱,林鄭因工作上不足令社會出現大的矛盾,「為此向市民致歉,並承諾會 ...
邊撚個做特首都死啦,四個特首全部落台,你班垃圾喺度搞搞震,李柱銘做特首啦,最撚好啊,一係蕭若元,睇你不撚樣又搞得掂

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-6-18 10:20 PM 發表

犯民stage 1 ,佢地up 的 5點要求,包括特首下台,釋放暴徒
stage 2,重啟政改,雙普選
stage 3,有犯民背景的特首提出港獨公投

stage 1, 2, 3
特區,中央做晒,咪接受
而家潘多拉盒子
由林鄭退縮一刻
已經打門

犯民港獨3步曲
已無可能制止
除非再大力鎮壓 ...
絶對同意

特首,我不需要妳道歉,我等小巿民需要的是一個堅定強勢嘅政府,堅持信念做好工作,令社會安定繁榮,決不能屈服於邪魔外道下。
今此一役,確令我等支持者心淡失望,妖魔鬼怪食髓知味,妳未來施政將更困難,小弟雖不抱樂觀,唯有向妳送上祝福及加油二字。

開車已經無聽收音機!廢撚事隔半個鐘又聽到喊苦喊弗嘅大媽話警察打仔…怱然又會有學生喊住話人權公義…電台不斷灌輸呢類訊息…真係暈低

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]