• 瀏覽: 120,861
  • 回覆: 706
  • 追帖: 5
+28
不要向暴徒道歉, 有中央支持,暫緩一個月再 立法吧

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-6-17 07:54 AM 發表

連餐廳廚房佬都頂唔順淋病毒娥

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2086571794805550&id=330920327037381
廚房佬識條鐵咩, 學歷低冇分析能力

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-6-17 07:15 AM 發表

要化解呢塲月娥之亂危機,只有下臺才可以平息民憤!
未必, 特首下台, 並非暴徒最終目標!

引用:
原帖由 Aasia 於 2019-6-17 07:08 AM 發表
政府2月推出修訂《逃犯條例》至今遇上大量反對聲音,雖然特首林鄭月娥昨日(15日)宣布暫緩修訂《逃犯條例》,但民陣對政府「只緩不撤」表明不收貨,今日(16日)如期舉行第4次反修例遊行,由維園6個球場及草地遊行至金鐘添美道。政府新聞處晚上8時半發聲明表示,政府明白市民遊行是對香港的關心和熱愛,強調林鄭清楚聽到,亦強調政重視和珍惜。聲明更稱,林鄭因工作上不足令社會出現大的矛盾,「為此向市民致歉,並承諾會 ...
林鄭落……cy重操故業!
好事嚟。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-6-17 07:52 AM 發表
幾時黑警盧偉聰出嚟道歉
難d喇,之前旺角同9號暴動d仆街打警察打到咁狼死。

以後施政要問過民陣!無能政府錯判形勢你退人進這個道理不能明白吧!暫乜鬼道乜鬼歉!

引用:
原帖由 krolik 於 2019-6-17 07:16 AM 發表
政府竟然要向一班支持邪惡嘅暴徒道歉,我唔知以後點教我嘅仔女
最好送你仔女返大陸讀書。去外國留學就首選北韓。

引用:
原帖由 krolik 於 2019-6-17 07:16 AM 發表
政府竟然要向一班支持邪惡嘅暴徒道歉,我唔知以後點教我嘅仔女
一個林鄭攪死香港molamola

引用:
原帖由 嬉笑怒罵 於 2019-6-17 07:24 AM 發表
典型英國殖民地教育的一代人IQ高EQ低🤓
你認為林鄭IQ高?真心

引用:
原帖由 colawai 於 2019-6-17 07:25 AM 發表
書比蘋果及Facebook媒體,支持黎生特首
黎廁嬰做特首,佢一定狂抽香港人稅

引用:
原帖由 ringo654321 於 2019-6-17 07:12 AM 發表
原來落台就解決問題, 呵呵,

證明瘤主呢d洗腦人士唔係反條例,
亦唔知條例係講乜,
只係為左反政府, 反中國啫
係囉!呢d人最好就是它們的金主做特首,就唔會叫特首下台。

林鄭同班幕後人士真喺傻傻地,妳致歉退一步,對家只會趕絕妳,以後呢個政府同廢物無咩吾同,

引用:
原帖由 colawai 於 2019-6-17 07:25 AM 發表
書比蘋果及Facebook媒體,支持黎生特首
它們的目的就是這樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]