• 瀏覽: 121,002
  • 回覆: 706
  • 追帖: 5
+28
呢個世界冇無緣無故的恨!點解要咁執着啲字眼係因為你班撚樣語言藝術高手!整間又攞上帝出嚟上枱!嘴gel gel 目中無人!香港人冇你咁撚得閒個個禮拜出嚟行,但係你再唔下台下個禮拜會再見!

引用:
原帖由 Aasia 於 2019-6-17 07:08 AM 發表
政府2月推出修訂《逃犯條例》至今遇上大量反對聲音,雖然特首林鄭月娥昨日(15日)宣布暫緩修訂《逃犯條例》,但民陣對政府「只緩不撤」表明不收貨,今日(16日)如期舉行第4次反修例遊行,由維園6個球場及草地遊行至金鐘添美道。政府新聞處晚上8時半發聲明表示,政府明白市民遊行是對香港的關心和熱愛,強調林鄭清楚聽到,亦強調政重視和珍惜。聲明更稱,林鄭因工作上不足令社會出現大的矛盾,「為此向市民致歉,並承諾會 ...
一早話左唔應該由香港人做, 跪求黨中央指派人才救港

引用:
原帖由 ringo654321 於 2019-6-17 07:12 AM 發表
原來落台就解決問題, 呵呵,

證明瘤主呢d洗腦人士唔係反條例,
亦唔知條例係講乜,
只係為左反政府, 反中國啫
咁唔落台咪完全無解決到? 咁得意嘅你? 要你做野就正啦, 就係唔做

引用:
原帖由 krolik 於 2019-6-17 07:16 AM 發表
政府竟然要向一班支持邪惡嘅暴徒道歉,我唔知以後點教我嘅仔女
吓 原來你有仔女架?咁希望你唔好教,俾啲識教嘅人教,唔係第日你啲仔女似你就大x鑊

全講垃圾會及地區耳猿全體一致減新至二萬港圓才有利腔講。

終於嚟到最後目的 - 成立臨時政府,廣場立憲,回收香港管治權。委內瑞拉翻版?劉曉波''零八憲章''一幕都出埋!浸浸團隊內心笑了!
好無助,唯有等事程發展。

附件

IMG-20190616-WA0014.jpg(73.99 KB)

落唔落台不重要。
市民只想有一個好特首,為香港好,不是要一個只識玩手段和認屎認屁的林鄭。

三十年前,89民運後,有一個大預言家,狠批中國,三十年後,中曬。

他就是衛斯理和原振俠。

https://youtu.be/UWNBohJmKYs

林鄭月娥可以做就是將金鐘一帶宣傳緊急狀態
讓中央和香港有更大空間處理事件

引用:
原帖由 為食son 於 2019-6-17 07:34 AM 發表

吓 原來你有仔女架?咁希望你唔好教,俾啲識教嘅人教,唔係第日你啲仔女似你就大x鑊
你一定唔會有仔女啦

為了平息民憤, 應該要搵人祭旗, 問責下台, 唔係講句sorry就當無事。  

引用:
原帖由 Aasia 於 17-6-2019 07:08 發表
政府2月推出修訂《逃犯條例》至今遇上大量反對聲音,雖然特首林鄭月娥昨日(15日)宣布暫緩修訂《逃犯條例》,但民陣對政府「只緩不撤」表明不收貨,今日(16日)如期舉行第4次反修例遊行,由維園6個球場及草地遊行至金鐘添美道。政府新聞處晚上8時半發聲明表示,政府明白市民遊行是對香港的關心和熱愛,強調林鄭清楚聽到,亦強調政重視和珍惜。聲明更稱,林鄭因工作上不足令社會出現大的矛盾,「為此向市民致歉,並承諾會 ...
最討厭反而係鄭若嬅!

我 體諒林鄭。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]