• 瀏覽: 120,975
  • 回覆: 706
  • 追帖: 5
+28
不敢面對現實只會越來越難過!

林鄭一聽到特朗普話:將會凍結二讀《逃犯條例》的香港官員財產,即刻暫緩執行通過。

林鄭真冇用

引用:
原帖由 Aasia 於 2019-6-17 07:08 發表
政府2月推出修訂《逃犯條例》至今遇上大量反對聲音,雖然特首林鄭月娥昨日(15日)宣布暫緩修訂《逃犯條例》,但民陣對政府「只緩不撤」表明不收貨,今日(16日)如期舉行第4次反修例遊行,由維園6個球場及草地遊行至金鐘添美道。政府新聞處晚上8時半發聲明表示,政府明白市民遊行是對香港的關心和熱愛,強調林鄭清楚聽到,亦強調政重視和珍惜。聲明更稱,林鄭因工作上不足令社會出現大的矛盾,「為此向市民致歉,並承諾會 ...
假如林鄭下臺, 犯民肯定被一鋪清袋!

引用:
原帖由 andy0557 於 2019-6-17 10:22 AM 發表
名單上的高官,落台啦,依排製造民怨的不只林鄭
呢個先係真真正正的外國勢力
照牌面⋯⋯⋯激發200萬香港人出街始作俑者的確係777⋯⋯⋯

引用:
原帖由 sunsun2k 於 2019-6-17 09:27 AM 發表
下屆特首係習近平,知驚未
我要袁木。

引用:
原帖由 n008642 於 2019-6-17 10:27 AM 發表
林鄭真冇用
777自認好打得⋯⋯⋯

晤洗道歉,拉暴徒,使拉用過份武力嘅警察。

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-6-17 07:28 AM 發表

繼續捱埋餘下三年任期又如何,佢可以有威信管治咩?
她已一鋪清袋,仲話任內要23條立法。

佢好似無乜戰友,也無乜朋友。

引用:
原帖由 krolik 於 17-6-2019 07:16 AM 發表
政府竟然要向一班支持邪惡嘅暴徒道歉,我唔知以後點教我嘅仔女
你仔女真不幸~

引用:
原帖由 n008642 於 2019-6-17 10:27 AM 發表
林鄭真冇用
奶媽真無政治智慧,當年在傳媒面前給$500乞丐就可想而知。

林太, 為申張正義, 你沒有做錯;

香港警察, 抗暴護港, 你們做得好;
支持 林太, 支持 香港警察。

支持林鄭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]