• 瀏覽: 82,532
  • 回覆: 487
  • 追帖: 3
+19
引用:
原帖由 kpchg4 於 2019-6-17 07:10 AM 發表

唔知有冇 1/10 前線醫護係係咁,合作既/被逼合就好多。拉既人大部份既醫院拉。

另外已經做成效果有個未成年示威忍痛唔去醫院,但頂唔順兩日後睇,條腸穿咗....但係周圍有好多警察,佢呀簽紙去過第二間醫院。 ...
和平示威,個未成年示威學生驚咩?

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-17 07:21 AM 發表

我都睇唔過眼
差佬係差館姦女
你咁L叻,揾你去捱磚捱鐵通

引用:
原帖由 kelvin.... 於 2019-6-17 07:30 AM 發表

和平示威,個未成年示威學生驚咩?
啊已定性暴動同會拘捕 點會唔驚?

引用:
原帖由 Chobis 於 2019-6-17 07:09 發表
唔係啩,連醫生護士呢的專業人士都咁小學雞
太多小學雞

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-6-17 07:18 AM 發表

可想而知黑警令全港市民厭惡!
嗱,唔好濫用<全港>兩字
你唔代表我

我對差佬冇特別好感同反感
但厭惡就一定喺你地班衝擊差佬防線嘅仆x

逃畜的傑作?

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-6-17 07:00 AM 發表
依家d人都痴哂線,人地都係打份工,跟order 做野啫,你護士可唔可以違抗工作指示唔照顧病人?

嗌人警吠,你地有事千其唔好揾警察幫手
如果換轉警察受傷,黃色醫生、護士絕對做得出唔救架。

以後任班示威暴民打,劫,殺,到時任佢地死,咁先知警察係保護佢地

暴徙人數多警察幾倍,面對呢d環境,唔嚇到腳軟已經算係咁,警察仲要對抗暴徒,捱鐵通捱磚頭

每個人都有自己的工作崗位,係應該守護工作的專業,應該做同唔做的事由自己決定和承擔後果! 各有不同的立場

打工出糧就一定,冇糧出就你去做啦

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-17 07:33 AM 發表

著晒鐵甲威龍都傷死左佢啦
下次嗌你去

文革來了

引用:
原帖由 oyear 於 2019-6-17 07:16 AM 發表

我明白晒點解文革會變成批鬥
依家警察就係受批之一
香氣黃衛兵無得醫, 等2047

警察係應該保護市民,唔係保護血腥政權.......

鬼叫佢哋嘅一哥唔爭氣,人唔似人,鬼唔似鬼。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]