[其他] 仇警情緒瀰漫 警員座駕遭磚頭砸窗

問候記者老母比人叫狗有來有住 重有係有糧出唔係義務架 唔幫手 唔好做警察呀!

熱賣及精選
引用:
原帖由 LeoGo 於 2019-6-17 08:43 AM 發表

妓者無個好人
學你地話 唔好睇新聞報紙 網上新聞 睇番d黨報 條氣一定順哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stefan~ 於 2019-6-17 09:43 AM 發表

垃圾,你老母生你出嚟俾人叫你垃圾系預左架如果受唔住你唔好做人啦
對 問候人老母 比人問候返係好正常的事 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jon77 於 2019-6-17 09:56 AM 發表

可以問候你老母嗎
請禮貌 加聲唔該 may I please 等等 

做好本份就得 唔洗再問候人老母 唔好再打一個已制服的疑犯 唔好再向學生的頭部 唔好再向一個冇還擊力的人亂噴 就得啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Immrkit 於 2019-6-17 02:32 PM 發表

咁你老細叫你加班,比老細問候埋老母,你都唔好嘈啦,你有出糧有義務架
記者有order警察做嘢 點解比人問候 答我啦 大家都係打工 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 什麼名字才可用 於 2019-6-17 06:45 PM 發表

不是研究警察職責問题,而是仇視警察,到有事求助警察,的人格分裂問題😁😁😁
因為咁就要縱容警員放肆?

引用:
原帖由 什麼名字才可用 於 2019-6-17 07:14 PM 發表

執行任務不等同放肆,如有發現警察濫用警力,有真憑實證據下,便用民事起訴他。但在這之前,便須確保沒有違法行下而引至的,否則除得不到好處外,還被社會人士公審! ...
12號冇放肆 比人影哂相啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LeoGo 於 2019-6-17 08:23 PM 發表

你咁抵死比南亞仔打到仆街時,唔好叫警察喇,你記得揾張超雄呀,佢出緊垃圾會份糧㗎
因為咁就要比警方放肆?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。