• 瀏覽: 79,589
  • 回覆: 487
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 pugbb 於 17/6/2019 06:43 發表

(星島日報報道)反修例示威者引發「金鐘暴動」,警方被逼武力驅散,仇警情緒似已瀰漫全城,除有近三百名警員的私隱被公開欺凌,昨晨一名警員停泊在沙田一公屋商場的座駕,疑遭人擲磚頭擊碎車窗,由於該車擋風玻璃貼有「警察體育遊樂會」標誌,不排除狂徒是衝着警隊而來;另有公立醫院醫護人員大罵駐院警員是「狗」,更有警員查問傷者資料時,護士不但拒絕合作,又建議「用鼻索」。
警方於本月十二日在金鐘動用武 ...
呢d叫和平示威呀

我的至愛
991, 3377

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 DonaldGood 於 17/6/2019 06:49 發表

大陸又玩偽旗
即係白頭盔??
拉登以前都係

我的至愛
991, 3377

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 omegacoaxial20 於 2019-6-17 07:54 AM 發表

呢位就係!

616香討之星!

我已通知家中兩老 不准再觀看tvb
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=26&tid=28287070

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-6-17 07:53 AM 發表

黑警佔少數
成日話黑警黑警,到底有幾黑?
全香港三萬幾個差人, 有幾十個害群之馬 有咩出奇,
醫生非禮女病人, 食住大麻睇症........有冇人叫黑醫丫?
律師呃客錢,幫財主蝦小業主......有冇黑律司?
教師咸濕小朋友.......有冇黑教師?
木師鍾意玩小朋友.........有冇黑木?

為何一小班有問題要話哂人全部??

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-17 06:43 AM 發表

(星島日報報道)反修例示威者引發「金鐘暴動」,警方被逼武力驅散,仇警情緒似已瀰漫全城,除有近三百名警員的私隱被公開欺凌,昨晨一名警員停泊在沙田一公屋商場的座駕,疑遭人擲磚頭擊碎車窗,由於該車擋風玻璃貼有「警察體育遊樂會」標誌,不排除狂徒是衝着警隊而來;另有公立醫院醫護人員大罵駐院警員是「狗」,更有警員查問傷者資料時,護士不但拒絕合作,又建議「用鼻索」。
警方於本月十二日在金鐘動用武 ...
最驚你唔搞,搞多d. 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngben 於 17/6/2019 07:00 發表

黃色物體係咁,有佢講無人講
和平示威喎
遣責警方使用暴力

d標準得人驚到……直頭達到精神病級

我的至愛
991, 3377

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邪童非 於 2019-6-17 08:01 AM 發表

佢哋都係跟order做 有班暴徒它窮過鬼 你加多少少 乜都做,係做唔到一個公民啫
又唔去揾工做,赚呢d雞碎咁多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 17/6/2019 07:00 發表

依家d人都痴哂線,人地都係打份工,跟order 做野啫,你護士可唔可以違抗工作指示唔照顧病人?

嗌人警吠,你地有事千其唔好揾警察幫手
佢地示範乜野叫
一竹篙打一船人
即係一個智障王屎
就全部都係智障

佢地接受到的

我的至愛
991, 3377

回覆 引用 TOP

黃衛兵gogogo

回覆 引用 TOP

我强调,我们是和平的沖击,非暴力的破坏,正义的袭警,礼貌的辱骂,克制的骚动,一切抺黑都因为你们不懂公义,我们最终会从苦海中把你救出来,我们就是救世者。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chobis 於 2019-6-17 07:09 AM 發表

唔係啩,連醫生護士呢的專業人士都咁小學雞
唔係掛,你小學雞到幾隻字就信係真

回覆 引用 TOP

傷講分化到咁平民百姓全部都系輸家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-6-17 07:00 AM 發表

依家d人都痴哂線,人地都係打份工,跟order 做野啫,你護士可唔可以違抗工作指示唔照顧病人?

嗌人警吠,你地有事千其唔好揾警察幫手
睇下網上面警察打入D片,全部都有尾無頭,完全反映唔到被打的人之前做過D咩

回覆 引用 TOP

這些暴徒,政府唔會理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 波羅批 於 2019-6-17 08:02 AM 發表

成日話黑警黑警,到底有幾黑?
全香港三萬幾個差人, 有幾十個害群之馬 有咩出奇,
醫生非禮女病人, 食住大麻睇症........有冇人叫黑醫丫?
律師呃客錢,幫財主蝦小業主......有冇黑律司?
教師咸濕小朋友.......有冇黑教師?
木師鍾意玩小朋友.........有冇黑木?

為何一小班有問題要話哂人全部?? ...
因為只有警察先會妨礙到攪亂香港班人做野 所以要狂 抹黑

見利開眼 見害失明 法治香港 律師無敵
民主霸權 市民難敵 記協女士 可恥公敵
公民賣港 不餘遺力 只要民主 不要民生
香港未日 指日可見

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]