• 瀏覽: 82,570
  • 回覆: 487
  • 追帖: 3
+19
快D廣場立憲啦,自己建立臨時政府呀!邊個做你地特首呀?快𠃊做呀!仆街

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2019-6-17 07:52 AM 發表

走得去邊?
新加坡或者大灣區,遠離政治

黑警佔少數

引用:
原帖由 波羅批 於 2019-6-17 07:49 AM 發表
我只能夠再講 "阿sir你哋抵L死㗎"!
當日你哋啲兄弟畀人淋尿,
有七位幫你哋討回公道嘅兄弟 依家仲喺入面坐緊,
仲有個企喺你哋身邊 幫手維持秩序嘅阿sir,
居然要坐三個月監,
仲有好多幫手上庭嘅 差人,
畀個法官話唔可信,
搞完一大輪拉返你啲 暴徒,
法庭一個二個輕輕咁放過......... 你哋啲老細 仲話尊重法庭......
即係點呀? 啲暴徒啱你哋錯呀?
發生以上嘅嘢 ...
睇黎係現任一哥太軟弱

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-17 07:15 AM 發表

差佬強姦婦女
用同樣方式表達.
泛民人士性侵細路女!
Ps : 龍X汶!

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-17 07:53 AM 發表

新加坡或者大灣區,遠離政治
新好熱,同埋過份獨裁,大灣區不知好不好,但有朝一日香港 淪陷於暴徒手中,我都會搬去大陸住

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-17 06:43 發表

(星島日報報道)反修例示威者引發「金鐘暴動」,警方被逼武力驅散,仇警情緒似已瀰漫全城,除有近三百名警員的私隱被公開欺凌,昨晨一名警員停泊在沙田一公屋商場的座駕,疑遭人擲磚頭擊碎車窗,由於該車擋風玻璃貼有「警察體育遊樂會」標誌,不排除狂徒是衝着警隊而來;另有公立醫院醫護人員大罵駐院警員是「狗」,更有警員查問傷者資料時,護士不但拒絕合作,又建議「用鼻索」。
警方於本月十二日在金鐘動用武 ...
1/1 ■有警員停泊在禾輋邨商場停車場的座駕遭人擊毀車窗。

警犬快啲搣哂私人座駕擋風玻璃上的狗牌

收到風啦,建制派因為嬲警察冇用實彈射擊,所以何妖派出佢嘅新界大軍去搞嘢呀嘛

同滿清對付明朝名將袁崇煥手法一樣,'
香港結果將會係一樣
香港政府少爺兵對尾角正規軍,玩乜都未知

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2019-6-17 07:55 AM 發表

新好熱,同埋過份獨裁,大灣區不知好不好,但有朝一日香港 淪陷於暴徒手中,我都會搬去大陸住
新加坡只要不談政治就ok!不過就係衰在冇冬天衫著!大灣區對香港人嘅政策好著數,不過就會賣剩一層港樓一架車得閒返香港住吓(如果唔太亂的話)

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-6-17 07:53 AM 發表
黑警佔少數
自我安慰感覺良好

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-6-17 07:00 AM 發表
依家d人都痴哂線,人地都係打份工,跟order 做野啫,你護士可唔可以違抗工作指示唔照顧病人?

嗌人警吠,你地有事千其唔好揾警察幫手
而家d人跟本分析唔到

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-6-17 07:00 發表
依家d人都痴哂線,人地都係打份工,跟order 做野啫,你護士可唔可以違抗工作指示唔照顧病人?

嗌人警吠,你地有事千其唔好揾警察幫手
佢哋都係跟order做 有班暴徒窮過鬼 你加多少少 乜都做,係做唔到一個公民啫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]