• 瀏覽: 82,567
  • 回覆: 487
  • 追帖: 3
+19
黑警抵撚死呀 !!

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-6-17 02:47 PM 發表
鄙視差人成為城中熱話。
好仔唔當差

香港已變成動亂, 傾覆祖國, 中國的反動中心.

長痛不如短痛, 請祖國, 中國 核平香港, 台灣.

這是滅絕笫十七計. 老夫死也甘心. 當豪給祖國, 中國.

撐警集會來啦

引用:
原帖由 kpchg4 於 2019-6-17 07:10 AM 發表

唔知有冇 1/10 前線醫護係係咁,合作既/被逼合就好多。拉既人大部份既醫院拉。

另外已經做成效果有個未成年示威忍痛唔去醫院,但頂唔順兩日後睇,條腸穿咗....但係周圍有好多警察,佢呀簽紙去過第二間醫院。 ...
不如改編,有個細路仔貪玩示威,被警察用警棍打左個頭一下,個頭就開始痛,忍左幾日最後都係頂唔順,於是去醫院,見到醫院好多警察受傷等候醫療,有排等,但佢實在頂唔順,於是轉去私家醫院,醫院檢驗之後覺得佢個腦有問題,要做緊急手術,醫生打開佢個腦黎睇,發現生滿曬草。
屋企用了六百萬,終於醫番好佢,而且從此佢左眼、右手、雙腳,能力變得比正常人的高出許多倍。

點錯相啫

當晚絕對係暴動,警察冇錯

引用:
原帖由 clockfit 於 2019-6-17 04:18 PM 發表
黑警抵撚死呀 !!
暴徒坐監自己申請😂😂😂

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-17 06:43 AM 發表

(星島日報報道)反修例示威者引發「金鐘暴動」,警方被逼武力驅散,仇警情緒似已瀰漫全城,除有近三百名警員的私隱被公開欺凌,昨晨一名警員停泊在沙田一公屋商場的座駕,疑遭人擲磚頭擊碎車窗,由於該車擋風玻璃貼有「警察體育遊樂會」標誌,不排除狂徒是衝着警隊而來;另有公立醫院醫護人員大罵駐院警員是「狗」,更有警員查問傷者資料時,護士不但拒絕合作,又建議「用鼻索」。
警方於本月十二日在金鐘動用武 ...
查撚清楚未呀 系米欠人錢吾鳩還
或者勾二嫂呀

係咁架啦班賤人

引用:
原帖由 puisang2015 於 2019-6-17 07:14 AM 發表
問候記者老母比人叫狗有來有住 重有係有糧出唔係義務架 唔幫手 唔好做警察呀!
不是研究警察職責問題,而是仇視警察,到有事求助警察,的人格分裂問題😁😁😁

引用:
原帖由 什麼名字才可用 於 2019-6-17 06:45 PM 發表

不是研究警察職責問題,而是仇視警察,到有事求助警察,的人格分裂問題😁😁😁
因為咁就要縱容警員放肆?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]