• 瀏覽: 82,597
  • 回覆: 487
  • 追帖: 3
+19
當警察有一天宣布停工一日 香港會變成點

今日反得中港政府,聽日一樣可以反你犯民!我地就放長雙眼睇!

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2019-6-17 06:54 AM 發表

呢個犯民黃媽媽
佢個仔當時去左邊,唔保護啊媽,定根本唔係現場?

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2019-6-17 06:54 AM 發表

呢個犯民黃媽媽
好戲過飽姐  今年我決定提名佢

引用:
原帖由 necok999 於 2019-6-17 01:00 PM 發表
好期待

引用:
原帖由 necok999 於 2019-6-17 01:00 PM 發表
根本而家好多人都支持警察,你地成日話有人攻擊警察?講事實好唔好?

警察俾人網上起底 跟蹤返宿舍 打破私家車車窗 被食肆拒絕光顧 受護士白眼 網上欺凌 言語攻擊 呢d就係咁耐以黎服務市民既結果 以德報怨 個個都話佢地有人工收 應分既 得到呢d待遇係正常咩?我希望當暴民醒覺之後 會為佢地既行為羞愧 如果一路都唔醒覺 就請你地唔好報警 如果唔係你地就連狗都不如

引用:
原帖由 lolobobo999 於 2019-6-17 01:21 PM 發表

根本而家好多人都支持警察,你地成日話有人攻擊警察?講事實好唔好?
只有香討有部分市民支持警察 你上fb ig全部都係攻擊既 我都冇眼睇

做好本份就得 唔洗再問候人老母 唔好再打一個已制服的疑犯 唔好再向學生的頭部 唔好再向一個冇還擊力的人亂噴 就得啦!

引用:
原帖由 kammy__ 於 2019-6-17 01:24 PM 發表

只有香討有部分市民支持警察 你上fb ig全部都係攻擊既 我都冇眼睇
我就係要鼓勵多啲人支持警察,愈多人支持警察,佢地先會過更好嘅生活!

咁憎差佬,不如犯民吹雞遊行佔領,命令症苦關閉警察部門

係唔係條貴利數未還

引用:
原帖由 lolobobo999 於 2019-6-17 01:26 PM 發表

我就係要鼓勵多啲人支持警察,愈多人支持警察,佢地先會過更好嘅生活!
希望大家見到警察俾多分尊重 我諗佢地依家壓力好大 希望佢地知道仍然有人支持佢地既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]