• 瀏覽: 79,618
  • 回覆: 487
  • 追帖: 4
問你

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Chobis 於 2019-6-17 07:09 AM 發表

唔係啩,連醫生護士呢的專業人士都咁小學雞
人一黃就腦殘

回覆 引用 TOP

巳去到容不下其他人既情況!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngben 於 2019-6-17 07:00 AM 發表

黃色物體係咁,有佢講無人講
佢地通常係,個世界得佢自己一個。

班友真係傻撚左

Blue is the colour!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 puisang2015 於 2019-6-17 07:14 AM 發表

問候記者老母比人叫狗有來有住 重有係有糧出唔係義務架 唔幫手 唔好做警察呀!
妓者無個好人

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-17 07:20 發表

支持有需要就報警
公民權利
阿 sir 平時已蛇夠
警察怕左你,你報警都唔會幫你,因為你先系執法者,自己事自己解決,因為你地大部分人警察全部系黑警,冇一個好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-6-17 07:00 AM 發表

依家d人都痴哂線,人地都係打份工,跟order 做野啫,你護士可唔可以違抗工作指示唔照顧病人?

嗌人警吠,你地有事千其唔好揾警察幫手
打份工就打人,呢份工為邊個服務?

南無阿彌陀佛
反修訂既人當中,激進既其實好少,但如果係醫護人員,咁佢地就真係唔專業。如果佢地會咁對警察,咁當有罪犯受傷,佢地又會唔會用刻薄既說話人身攻擊傷者?

回覆 引用 TOP

支持全港警方罷工

回覆 引用 TOP

其實果個用槍  打頭射眼  黑警有冇犯法?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-17 07:21 發表

我都睇唔過眼
差佬係差館姦女
拉左啦,坐緊牢,你重睇唔過眼?犯罪已經被判刑,又唔係冇事消遙法外。

回覆 引用 TOP

黑警抵死

回覆 引用 TOP

特9你個pok kai你個pok kai系咪甘用黑社會搞到天下大亂姐??

引用:
原帖由 kpchg4 於 2019-6-17 07:10 AM 發表

唔知有冇 1/10 前線醫護係係咁,合作既/被逼合就好多。拉既人大部份既醫院拉。

另外已經做成效果有個未成年示威忍痛唔去醫院,但頂唔順兩日後睇,條腸穿咗....但係周圍有好多警察,佢呀簽紙去過第二間醫院。 ...
唔信

[size=0.63]
呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]