• 瀏覽: 122,084
  • 回覆: 814
+101
引用:
原帖由 反暴徒有理 於 2019-6-16 11:18 PM 發表
有請解放軍
source ?

引用:
原帖由 vera1977 於 2019-6-16 11:40 PM 發表
警察最好按章工作。不維持秩序。
支持,最好愈亂愈好,日日gogogo,不過攪香港區好嗱,唔好攪過九龍區

引用:
原帖由 lttsang888 於 2019-6-16 11:38 PM 發表

只有香港仆街無共產黨仆街,人地過得好好,你放心。
我唔准你咁講!D乞兒會嚇親。

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-16 11:39 PM 發表
等緊宣布革命,但班仆街硬係唔夠膽
要一步一步來,但你應該無眼睇到

引用:
原帖由 buomjwit 於 2019-6-16 11:41 PM 發表
叫建制去搞個支持修例遊行,有1千人都偷笑啦~垃圾。
一定無一千人啦, 全港都支持泛民, 所以夠曬理由起義成立新政府

引用:
原帖由 胡主席 於 2019-6-16 11:41 PM 發表

白痴仔
你乳娘都認左錯,你估今日得20萬人佢會出來
都話唔咬喇, 你話幾多就幾多啦, 20兆都得.

引用:
原帖由 compuwong 於 2019-6-16 11:34 PM 發表

果然建制支持者豬腦。 好多人遊完會走, 人流幾個鐘不斷加入,行完既又走。 都你果句,數學同logic 好差。建制支持者iq有係呢。不過呢到好多人都咁上下 ...
香港有七百萬人口,
如果有200萬人 去咗銅鑼灣至中環,
由銅鑼灣去到中環嘅行車距離約莫係5.2公里,
當你用曬來回行車線3.5米x 6= 21m
5.2km x21m = 109200m2
當你一方米企四個, 都係40幾萬人,
如果有200萬人, 即係玩咗五轉人.....

引用:
原帖由 胡主席 於 2019-6-16 11:43 PM 發表

要一步一步來,但你應該無眼睇到
咁即係唔夠膽,好柒廢!

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2019-6-16 11:43 PM 發表

一定無一千人啦, 全港都支持泛民, 所以夠曬理由起義成立新政府
係呀齋行唔夠力,要多d氣勢先夠力Gogogo

引用:
原帖由 反暴徒有理 於 2019-6-16 11:41 PM 發表

係呀
等緊你地幾時宣傳立憲臨時政府
等緊解放軍解救香港
你去左西環未呀?叫佢哋出解放軍

過去兩個禮拜呢度好多人維穩失職失敗, 應該好快會被領導清算 
就算派多幾隊畜聾暴隊過黎都保護唔到你地架 

引用:
原帖由 男E 於 2019-6-16 11:35 PM 發表

唔咬喇, 你話幾多就幾多啦, 2兆都得.
建議你閉上眼,默念一萬次:一個人都無、一個人都無、一個人都無、一個人都無、.........

到你睜開眼睛,就會一個人都無。

果然靠嚇

唔係行完就聽日返工呀?

200萬又好 100萬又好 連接兩星期日都係咁 真係唔只送中 送埋建制派一程

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]