• 瀏覽: 122,087
  • 回覆: 814
+101
引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-6-16 11:17 PM 發表

咪又係話人報大數咁囉~~~ 香討毛毛要求七百萬人出晒街先叫見架。
警察條數都多過上次
唔知點解話好 潛水?

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-6-16 11:33 PM 發表

警察條數都多過上次
唔知點解話好 潛水?
警察條數算啦,睇煙花都 33 萬人啦。

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-6-16 11:28 PM 發表

阿小朋友,那些人會流動架。

電視話民陣 四點鐘左右 去到,
銅鑼灣最後嗰班 七點前出發,
早去到嗰啲 會企喺度hea,
就算計埋 行到就走嗰啲,
都可以粗略估算 由銅鑼灣 軒尼詩道 返到去中環 可以企人對面積。

引用:
原帖由 波羅批 於 2019-6-16 11:27 PM 發表

都係嗰句,
如果由銅鑼灣去到中環 已經可以企到200萬人,
香港係唔會有土地問題。
果然建制支持者豬腦。 好多人遊完會走, 人流幾個鐘不斷加入,行完既又走。 都你果句,數學同logic 好差。建制支持者iq有係呢。不過呢到好多人都咁上下

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-16 11:18 PM 發表
畀d勇氣宣布革命啦DLLM! 全香港人支持你怕乜L嘢啫?
除非無,或者靠吹啦

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-6-16 11:30 PM 發表

應該講如果來來回回係會唔止咁迫。
唔咬喇, 你話幾多就幾多啦, 2兆都得.

黃畜成曰九吹

引用:
原帖由 compuwong 於 2019-6-16 11:34 PM 發表

果然建制支持者豬腦。 好多人遊完會走, 人流幾個鐘不斷加入,行完既又走。 都你果句,數學同logic 好差。建制支持者iq有係呢。不過呢到好多人都咁上下 ...
豬唔豬腦就唔係好關你事
你有你繼續投左膠,我地有我地繼續投建制
下屆立法會你咪知主流民意點諗囉
重有咩好講姐?

引用:
原帖由 男E 於 2019-6-16 11:08 PM 發表
當然, 不停搭地鐵返轉頭行過, 2億人都得
不如你又試下叫愛國愛黨人士咁做

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-6-16 11:25 PM 發表

好出奇?政府既取態就知人數壓力有幾多,你估幾廿萬人可以會令政府低頭?今日其他區真係少左好多人,平時元朗星期日迫到爆但今日明顯少左好多人,出轉旺角都知。 ...
你地當然唔明,六四果陣時都人多,上星期咁多人,好多人抱著人去佢又去,見證時代嘛!所以最好共產黨仆街,否則以後日子是吉是凶,真係晤敢講。

引用:
原帖由 股壇小丑1 於 2019-6-16 11:32 PM 發表
唔怪得之成個屋苑三十幾座得番我同埋d看更啦,巧驚驚呀
我成條村D人唔晒,好似紅van套戲,痴燃線架,後尾打開電視先知道無咁驚

班口罩友又出動啦。

我今日要返工冇去到

引用:
原帖由 胡主席 於 2019-6-16 11:36 PM 發表

不如你又試下叫愛國愛黨人士咁做
唔咬喇, 你話幾多就幾多啦, 2兆都得.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]