• 瀏覽: 122,172
  • 回覆: 814
+101
今晚金鐘可能又會搞事!警察又做磨心!真係慘!有心人搞事,政府應該宣布所有部門停止辦公十天,俾市民感受下無政府狀態下的十天生活如何渡過!方為上策!但願香港平安!🙏🏻 ...

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-6-16 11:20 PM 發表

根本迫唔到入去,出黎亦迫,點來來回回?
就係因為咁, 先迫到咁夜, 香港何來有咁多年青人.

引用:
原帖由 lefroy 於 2019-6-16 11:07 PM 發表
民陣晚上11時宣布,遊行人數接近200萬人。

https://fs.mingpao.com/ins/20190616/s00001/c0e21e6ddfe3262c77a860affc25ddf9.jpg

我地愛國愛黨派宣佈香港有200萬支持政府修例,林鄭深得民心,今日雖然是父親節,但也是林鄭媽媽節,有200萬粉絲為林鄭媽媽送 ...
嚇壞上面

吹到200萬,佢點計出來呀?

引用:
原帖由 男E 於 2019-6-16 11:08 PM 發表
當然, 不停搭地鐵返轉頭行過, 2億人都得
你好叻叻豬呀!

引用:
原帖由 賢豬 於 2019-6-16 11:20 PM 發表
齋行?民陣做咩縮哂冇尼氣勢 ,加油GOGOGO
係啦, 可以武裝起義, 和平解放香港
國號"民陣"

引用:
原帖由 男E 於 2019-6-16 11:08 PM 發表
當然, 不停搭地鐵返轉頭行過, 2億人都得
咪係.........

引用:
原帖由 raykinga 於 2019-6-16 11:09 PM 發表
200萬人, 好正常,
今日同一大班同學一齊去, 都成十幾人

在世界中心咪呼口號

傑青群體代表全香港

咁李卓淫點解仲唔宣佈自己係新一屆特首?

民陣見好唔收,就快變成反政府示威暴亂
到時可宣布戒嚴了

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2019-6-16 11:21 PM 發表

香港14-64歲有接近5百萬人
我相信遊行人士年齡都係呢班人
即係有接近一半人出左黎
好出奇?政府既取態就知人數壓力有幾多,你估幾廿萬人可以會令政府低頭?今日其他區真係少左好多人,平時元朗星期日迫到爆但今日明顯少左好多人,出轉旺角都知。

引用:
原帖由 ypcathychung 於 2019-6-16 11:23 PM 發表
我信,我起身落街,成個屋村得番我一個人,嚇到我

咁多人就快d籌組內閣,宣布獨立啦!唔係驚呀?

引用:
原帖由 ypcathychung 於 2019-6-16 11:23 PM 發表
你地最叻咪不斷問人點計,你係唔係知個正確答案呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]