• 瀏覽: 93,506
  • 回覆: 500
  • 追帖: 6
+49
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-6-16 09:49 PM 發表
35歲梁凌杰昨晚由金鐘太古廣場墮下身亡,曾於現場協助游說的立法會議員鄺俊宇情緒激動大哭。原計劃參與今日遊行的鄺俊宇,經歷打擊後,於其facebook專頁表示,「已經超負荷」,因此無法參與遊行,更關上電話,「鄺俊宇想各位手足記得:『不流血、不受傷、不被捕』,他真的承受不了多一位手足再受傷,若再有手足出事,他會崩潰的。故請各位手足應承他,好好保護和珍惜自己。」

稍事休息後,鄺俊宇接受《蘋果》電話訪 ...
有否做過, 自己心知!

最卑鄙果班就係毒媒自己,
E+又顛倒是非話人地卑鄙,
香港已無是非黑白了

身有屎,驚到喊,肥佬泥教,先下手為強,預先吹定警察會老屈!

D豬先上當做帛金.憨狗狗..出來行預左受傷.使唔使賠工傷呀咁?香港咁多豬西..真係要移民.民智如此低級別

鄺議員演技好
共產黨抹唔抹黑就唔知,但民陣抹黑就係人都知
先抹黑修例 再抹黑警察 跟手將自殺講成比人害死
可憐條傻仔真係去死 隨時連安家費都比人幫佢袋埋

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2019-6-16 11:06 PM 發表
我雖然不喜歡泛民,但是這次我支持鄺議員。
我雖然喜歡泛民,但是這次我支持逃犯條例。

鄺俊宇仆街害死人

可能做咗野但未過數,鄺生話做埋D單一齊過比你,不過肥佬黎忙緊你等多陣!

愛國人士老屈習慣不能改

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-6-17 12:39 AM 發表
愛國人士老屈習慣不能改
網上鬧係冇用嘅,既然人哋老屈,就叫鄺生去報警啦

引用:
原帖由 dannyocean 於 2019-6-17 00:20 發表
香港政客只有自私貪婪,為政治目的不顧民生,今日已有不少政棍利用今次死人代收帛金發財,真的很難想像會有政棍會為“手足”流下鱷魚淚?
呢鋪發達啦

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-6-16 09:49 PM 發表
35歲梁凌杰昨晚由金鐘太古廣場墮下身亡,曾於現場協助游說的立法會議員鄺俊宇情緒激動大哭。原計劃參與今日遊行的鄺俊宇,經歷打擊後,於其facebook專頁表示,「已經超負荷」,因此無法參與遊行,更關上電話,「鄺俊宇想各位手足記得:『不流血、不受傷、不被捕』,他真的承受不了多一位手足再受傷,若再有手足出事,他會崩潰的。故請各位手足應承他,好好保護和珍惜自己。」

稍事休息後,鄺俊宇接受《蘋果》電話訪 ...
就算抹黑都未必係中共 呢個議員位太吸引。。。

抹黑他人係鄺已完的強項黎嗰喎🤣

引用:
原帖由 kelvin.... 於 2019-6-16 10:16 PM 發表
鄺議員快d報警,記住一定要切查手機,還你清白
呢條能樣就係驚警方切查,哈哈,🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]