• 瀏覽: 93,488
  • 回覆: 500
  • 追帖: 6
+49
引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-6-17 12:10 AM 發表

好撚黑囉喎!仲抹?
頭暈二日, 化個淡粧, 仆個樓梯, 大把白痴仔爭著奉獻

慕容復

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-6-16 09:49 PM 發表
35歲梁凌杰昨晚由金鐘太古廣場墮下身亡,曾於現場協助游說的立法會議員鄺俊宇情緒激動大哭。原計劃參與今日遊行的鄺俊宇,經歷打擊後,於其facebook專頁表示,「已經超負荷」,因此無法參與遊行,更關上電話,「鄺俊宇想各位手足記得:『不流血、不受傷、不被捕』,他真的承受不了多一位手足再受傷,若再有手足出事,他會崩潰的。故請各位手足應承他,好好保護和珍惜自己。」

稍事休息後,鄺俊宇接受《蘋果》電話訪 ...
發毒誓,以証清白吧。人在做,天在看。冇做過就唔駛驚,有做過又唔認,就因住個天。。。。

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-6-16 09:53 PM 發表
抹黑係咪指呢啲?

https://www.facebook.com/512700315470576/posts/2848589605214957/
智障既人先信果個警察掟磚

錢真係萬惡根源

引用:
原帖由 kcfreechat 於 2019-6-16 11:28 PM 發表
一個議員需要帶律師去救一個企圖跳樓者,怪........
新劇目係"帶著律師去救人".....主腳-抗震乳

香港政客只有自私貪婪,為政治目的不顧民生,今日已有不少政棍利用今次死人代收帛金發財,真的很難想像會有政棍會為“手足”流下鱷魚淚?

附件

F78A0A63-A7FC-4287-88D3-1E15BFE043A3.jpeg(237.73 KB)

有幾個疑問
1,兩人的關係是甚麼
2,點解帶律師
3,有心自殺點解要幾過小時
4,要自殺又點解要掛橫客
5,為何鄺不在現場等到他安全後才離開

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-6-16 10:33 PM 發表
擴震乳你條仆街,唔記得咗屈人劏狗呀?
呢單野好多人都唔記得左個老人家點淒涼咁喊晒話自己係劏羊唔係劏狗。不過持平點,無証據真係唔好亂講,雖然佢之前做得唔啱

不停加分鄺俊宇

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2019-6-16 10:18 PM 發表
點解會同律師落去嘅?咁似電視劇橋段嘅?
唔好咁低智啦,原先喺一齊,收到消息一齊過有幾奇?

引用:
原帖由 無聊的小市民 於 2019-6-17 12:20 AM 發表
有幾個疑問
1,兩人的關係是甚麼
2,點解帶律師
3,有心自殺點解要幾過小時
4,要自殺又點解要掛橫客
5,為何鄺不在現場等到他安全後才離開
6. 單嘢喺金鐘,點解call 個元朗區議員,唔去call個港島區嘅議員?兩人係咪認識?

引用:
原帖由 petsbb 於 2019-6-17 12:16 AM 發表

智障既人先信果個警察掟磚
你咁老實講黃屍病患

引用:
原帖由 dtsmartb 於 2019-6-17 12:15 AM 發表

發毒誓,以証清白吧。人在做,天在看。冇做過就唔駛驚,有做過又唔認,就因住個天。。。。
發毒誓有咩用?玩得政治上到位做議員既,都是吸盡民脂民膏上位的騙徒,一定唔會係出面坐低靜坐唱歌的小嘍囉,佢地有咩陰質野會怕做?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]