• 瀏覽: 139,593
  • 回覆: 828
  • 追帖: 2
+42
引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-6-16 10:45 PM 發表
有啲不安嘅感覺
似搭緊個棚上演新 64 事件
根本劇本就想借頭借路逼老解出黎,然後就點樣制裁中國。冇計啦,傻trump打口水戰大陸又唔理佢,咁你香港果24隻漢奸又咁幫得手,仲唔食住上咩。
不過,你點搞大陸都唔會理你香港㗎啦,咪夜郎自大啦⋯⋯ 去上海望望先啦。

引用:
原帖由 -碌柚 於 2019-6-16 10:50 PM 發表
今晚千祈珞好清場,有得佢地留守

聽朝返工亦吾好派警察出黎,同佢地同市民自己DEAL
最好係夏愨道,金鐘道,龍和道都有佢地佔

警方等佢哋無癮,自行散band

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-6-16 09:28 PM 發表

同意
他們香港人根本不可理喻
用實彈打他們才對
不錯,用實彈打你老母才對😏

佢地打算坐到天光?

引用:
原帖由 caritalau 於 2019-6-16 10:48 PM 發表

咁撚憎中國又唔肯剪卡 咪又繼續淘寶
梗係唔剪得啦,冇左張卡點樣7.1座高鐵去玩啊
btw,之前d泛民唔係話行近高鐵會被強力部門拉入大陸境㗎咩⋯⋯想問下依家拉左幾多個啊?

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-6-16 09:25 PM 發表
【20:50】大會在添馬公園讀出政府聲明,遭現場人士喝倒采。民陣召集人岑子杰表示,政府的聲明明顯態度有改變,但只是意見接

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190616/photo/bkn-20190616140909219-0616_00822_001_01b.jpg?20190616211128

【20:50】大會在添馬公園讀出政府聲明,遭現場人士喝倒采。民陣召集人 ...
囡囡是自願的😳😳

有人話係因為咁呀:

又有人聽人傳,話原來中央已經諗好,如果遊行人士一有咩異動或吾肯走嘅話,吾駛香港警察行動。會直接學當年利比亞狂人卡達飛咁,直接叫解放兵用戰機喺中環至銅鑼灣一帶投擲催淚彈!到時啲人想走都走吾到。吾駛喺地面直接肉博咁傻喎。所以無差人。吾知堅吾堅

引用:
原帖由 02304038 於 2019-6-16 10:55 PM 發表
佢地打算坐到天光?
香港youtuber咪得,佢地多數都無特定工作時間

引用:
原帖由 Lucifa2013 於 2019-6-16 10:49 PM 發表

據我嘅隔空診斷,應該係患上被逼害妄想綜合症,好嚴重果隻
不過,我身邊好多人都有哩種病... 上個禮拜fb先話好開心深圳一天遊吃喝玩樂,今個禮拜就放張黑相,然後驚俾人無啦啦香港拉上大陸真係痴啦線 ...
咁原來呢個病都幾普遍

引用:
原帖由 Lucifa2013 於 2019-6-16 10:53 PM 發表

根本劇本就想借頭借路逼老解出黎,然後就點樣制裁中國。冇計啦,傻trump打口水戰大陸又唔理佢,咁你香港果24隻漢奸又咁幫得手,仲唔食住上咩。
不過,你點搞大陸都唔會理你香港㗎啦,咪夜郎自大啦⋯⋯ 去上海望望先啦。 ...
老解一出腥港收皮了

今晚大件事。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]