• 瀏覽: 139,605
  • 回覆: 828
  • 追帖: 2
+42
引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-6-16 09:25 PM 發表
【20:50】大會在添馬公園讀出政府聲明,遭現場人士喝倒采。民陣召集人岑子杰表示,政府的聲明明顯態度有改變,但只是意見接

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190616/photo/bkn-20190616140909219-0616_00822_001_01b.jpg?20190616211128

【20:50】大會在添馬公園讀出政府聲明,遭現場人士喝倒采。民陣召集人 ...
政府想引多啲市民上街
之後一網打盡

個個禮拜咁樣玩,咪變第二個法國咯,差件黃背心加持之嘛。邊個幕後黑手,呼之欲出啦,不過d咁有獨立思想嘅香港人唔會覺得自己玩自己之嘛。
出黎遊行嘅,分分鐘幾日前重係深圳dup緊骨,果陣時就唔怕大陸拉,反而就驚無啦啦喺香港俾人拉。

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-6-16 10:22 PM 發表
12點好走喇,冇車返屋企,聽日唔使返工咩
唔番啦,仲番?甲命緊要!

引用:
原帖由 東方默默的結他 於 2019-6-16 10:04 PM 發表
棄守啦,由得d人佔據,體驗下無政府狀態!
由得人 拆左立法會大樓 睇下泛民點回應

又佔足100日 一定有解放軍

引用:
原帖由 MY1016 於 2019-6-16 10:37 PM 發表

由得人 拆左立法會大樓 睇下泛民點回應
係林鄭做成,
完!

引用:
原帖由 Lucifa2013 於 2019-6-16 10:34 PM 發表
個個禮拜咁樣玩,咪變第二個法國咯,差件黃背心加持之嘛。邊個幕後黑手,呼之欲出啦,不過d咁有獨立思想嘅香港人唔會覺得自己玩自己之嘛。
出黎遊行嘅,分分鐘幾日前重係深圳dup緊骨,果陣時就唔怕大陸拉,反而就驚無啦啦喺香港俾人拉。 ...
可能今日行完,而家已經返左大陸食緊探魚

引用:
原帖由 -碌柚 於 2019-6-16 10:39 PM 發表

可能今日行完,而家已經返左大陸食緊探魚
上深圳打卡

希望泛民見好即收,不要太過分威逼要特首下台了,否則,最終為道氣,產生更大的真正亂子、造成傷亡,這責任大家都承擔不起。

引用:
原帖由 Lucifa2013 於 2019-6-16 10:34 PM 發表
出黎遊行嘅,分分鐘幾日前重係深圳dup緊骨,果陣時就唔怕大陸拉,反而就驚無啦啦喺香港俾人拉。 ...
我有個同事三十幾歲,個個星期去大陸叫雞,幾年前娶埋大陸妹,佔中開始到而家日日反中,但仍然經常返大陸,我都唔知咩玩法。

引用:
原帖由 Kaskas166166 於 2019-6-16 10:30 PM 發表

毅進仔數學肥佬
唔係邊洗當差
象形圖數都數錯
垃圾警方

係時候沖入政總

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]