• 瀏覽: 139,552
  • 回覆: 828
  • 追帖: 2
+42
建議班差佬米L理班垃圾
等d賊自己混入去強姦打劫老粒
等班廢柴試下無政府狀態受L下先

無為而治。
由得D人坐,由得佢地罷工罷課。
條路塞左唔緊要。市民自己deal.
既然大家咁憎政府、警察,就進入無政府狀態。 

引用:
原帖由 港劇電視迷 於 2019-6-16 10:53 PM 發表
警方等佢哋無癮,自行散band
除左西環,警總同軍營,其他機構有佢比示威者佔領啦

官員,議員最好保持低調,吾露面

引用:
原帖由 多拉肥夢 於 2019-6-16 10:57 PM 發表

咁原來呢個病都幾普遍
好普遍㗎咋,你唔好去話佢地啊,frd都冇埋啊陰功
我曾經有一刻想cap圖㗎啦,不過好在冇衝動。

由得佢地自己開 party

咁多人都畀人洗曬腦 由此可見香港教育幾咁失敗

今次要豪賭一舖,任佢阻路、佔領,形勢好快逆轉

班褔佳逃犯同我含啦

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-6-16 10:47 PM 發表

呢度咪係佢地班仆街既屋企囉,長住架啦,住到2047架啦!
唔搞事話之佢瞓一佰年,搞事嘅同我扑濕掃佢走!

引用:
原帖由 levelone 於 2019-6-16 09:31 PM 發表
撤、下台、釋放政治犯、追咎下令開槍兇手
跟當年唔爾拉稀有咩分別?只是現正苦腳軟,公務員不會中立了(洩氣), 一子錯滿盤皆落索😭😭😌😭😭

引用:
原帖由 Lucifa2013 於 2019-6-16 10:56 PM 發表

梗係唔剪得啦,冇左張卡點樣7.1座高鐵去玩啊
btw,之前d泛民唔係話行近高鐵會被強力部門拉入大陸境㗎咩⋯⋯想問下依家拉左幾多個啊?
頂,講開呢樣,真係有人講過話佢地其實日日都有拉人,一人拉十個,如果逃犯條例過左,到時可能拉二十個,問你死未

又話星期一取消三罷,而家又罷?

引用:
原帖由 piklikpaklak 於 2019-6-16 10:57 PM 發表
有人話係因為咁呀:

又有人聽人傳,話原來中央已經諗好,如果遊行人士一有咩異動或吾肯走嘅話,吾駛香港警察行動。會直接學當年利比亞狂人卡達飛咁,直接叫解放兵用戰機喺中環至銅鑼灣一帶投擲催淚彈!到時啲人想走都走吾到。吾駛喺地面直接肉博咁傻喎。所以無差人。吾知堅吾堅 ...
只放催淚彈係好仁慈了

引用:
原帖由 marawong 於 2019-6-16 10:57 PM 發表

老解一出腥港收皮了
放心啦,大陸一定唔會出老解。你估仲係以前嘅大陸咩,依家1對0.88㗎啦,舊屎d嘢沖左去啦

引用:
原帖由 76banana 於 2019-6-16 10:59 PM 發表
由得佢地自己開 party
Right! 等佢地慢慢玩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]