• 瀏覽: 5,880
  • 回覆: 22
+2
港府今午(15日)宣布暫緩《逃犯條例》草案修訂工作。民主派立法會議員下午召開記者會,稱不接受暫緩的決定,要求政府撤回修例

犯民要警察釋放暴徒, 香港法治何存, 先掟磚又存有大量武器的暴徒就係犯民粉屎

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190615/bkn-20190615164046343-0615_00822_001.html

得寸進尺不斷提新要求

引用:
原帖由 sam0010 於 2019-6-16 08:55 PM 發表
得寸進尺不斷提新要求
樓主一早就講過689好過林病多多聲, 林病廢就一早知, 廢到呢個地步都算可怕

泛民過分了,前幾天的確是有少數人搞暴動

而且暫緩已經表示誠意了

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-6-16 08:54 PM 發表
港府今午(15日)宣布暫緩《逃犯條例》草案修訂工作。民主派立法會議員下午召開記者會,稱不接受暫緩的決定,要求政府撤回修例

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190615/photo/bkn-20190615164046343-0615_00822_001_01b.jpg?20190616043357

犯民要警察釋放暴徒, 香港法治何存, 先掟磚又存有大量武器的暴徒就係犯 ...
要林鄭下台,楊岳橋做特首,李卓人做政務司司長,佢老婆做財政司司長,姨仔做經濟事務局局長,陳淑莊做律政司司長,許智峰做保安局局長,民陣岑子杰空降做警務處處長!特赦之前全部佔中,旺暴被判罪既人,同埋撤銷對林子健,龍緯汶等控罪!

引用:
原帖由 hoikittsang 於 2019-6-16 08:58 PM 發表
泛民過分了,前幾天的確是有少數人搞暴動

而且暫緩已經表示誠意了
其實林病都無權要求警察放人

放人啦

毫無威信既政府
俾人兇兩兇就跪

橫掂你唔放

去到假髪人果度, 都係放晒.

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-6-16 09:01 PM 發表
放人啦

毫無威信既政府
俾人兇兩兇就跪

橫掂你唔放
去到假髪人果度, 都係放晒.
警察係執行職務, 政府唔能夠干預司法, 假髮人要放人係佢地負責

又話講法治?犯法就要拉?無政府狀態啦!如果放,香港死梗!

叫美帝承認就得啦, 委內瑞拉都係咁
引用:
原帖由 lung_block 於 2019-6-16 08:59 PM 發表

要林鄭下台,楊岳橋做特首,李卓人做政務司司長,佢老婆做財政司司長,姨仔做經濟事務局局長,陳淑莊做律政司司長,許智峰做保安局局長,民陣岑子杰空降做警務處處長!特赦之前全部佔中,旺暴被判罪既人,同埋撤銷對林子健,龍緯汶等控罪! ...

引用:
原帖由 sillysuie 於 2019-6-16 09:05 PM 發表
又話講法治?犯法就要拉?無政府狀態啦!如果放,香港死梗!
講嘢果個屠狗身仲身為6屍

屠狗身做埋保安屍兼警無處長咁就隨便可以放人啦

好快中國會收返香港管治權

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]