• 瀏覽: 9,242
  • 回覆: 42
+5
35歲身穿黃色雨衣的梁姓男子,昨(15日)帶同寫上「MAKE Love No Shoot!全面撤回送中,我們不是暴動,釋放學生傷者,林鄭下台,no extradition to China」的白色橫額,爬出金鐘太古廣場外逾20米高臨時工作平台位置,至晚上爬出棚架後墮下,送院不治。大專學界凌晨在fac...

林鄭!你迫到人為你濕鳩決定而死你滿意啦?一直漠視全港市民民意!又由得警狗開鎗打市民,完全當人係你奴隸,你冚家都係仆街人!屌

新聞來源連結:

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190616&s=6996647&a=59721107

生死有命,富貴由天

明知天台危險
成班黃人,議員唔出手阻止佢,叫佢番落嚟先,一味睇住佢係上面做咗幾個鐘頭show
出咗事就轉移視線話政府,自己一D責任都冇

其實只要等多一日.....

社交媒體洗哂版,呢度無人理
中立講都係動人一幕...

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-6-16 08:51 PM 發表
明知天台危險
成班黃人,議員唔出手阻止佢,叫佢番落嚟先,一味睇住佢係上面做咗幾個鐘頭show
出咗事就轉移視線話政府,自己一D責任都冇
佢地根本想人出事,然後入政府數

與其說林鄭消費潘小姐一家人,民陣泛民何嘗不是消費緊呢個失足者,冠名犧牲者,送白花,穿黑衣。。。那麼潘小姐的一屍兩命呢,誰去關心?

消費死者

等如消費劉曉波後,劉霞還有人理嗎

引用:
原帖由 達維 於 2019-6-18 05:39 AM 發表
與其說林鄭消費潘小姐一家人,民陣泛民何嘗不是消費緊呢個失足者,冠名犧牲者,送白花,穿黑衣。。。那麼潘小姐的一屍兩命呢,誰去關心?
阿爺要人一命填一命, 方法多的是..

唔出 lan 線, 可以出食完糉 D 鹹水草..

HK人 小小一個區仔, 淨係人數點夠派落 TW D 針相比..  
一收番TW 之後, HK 就真係話之你.. 廢埋垃圾會都仲得..

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-6-18 05:44 AM 發表

阿爺要人一命填一命, 方法多的是..

唔出 lan 線, 可以出食完糉 D 鹹水草..

HK人 小小一個區仔, 淨係人數點夠派落 TW D 針相比..  
一收番TW 之後, HK 就真係話之你.. 廢埋垃圾會都仲得.. ...
遊行人士有關心過嗎

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-6-16 08:40 PM 發表
35歲身穿黃色雨衣的梁姓男子,昨(15日)帶同寫上「MAKE Love No Shoot!全面撤回送中,我們不是暴動,釋放學生傷者,林鄭下台,no extradition to China」的白色橫額,爬出金鐘太古廣場外逾20米高臨時工作平台位置,至晚上爬出棚架後墮下,送院不治。大專學界凌晨在fac...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
有冇人問過鄺耳猿,佢同個死者講過啲乜,跟住點解死者就爬出棚外,然後跌死咗喎! 唔知鄺耳猿落完口供未呢

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-6-18 05:54 AM 發表

有冇人問過鄺耳猿,佢同個死者講過啲乜,跟住點解死者就爬出棚外,然後跌死咗喎! 唔知鄺耳猿落完口供未呢
走數冇出糧?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]