• 瀏覽: 75,660
  • 回覆: 1,048
  • 追帖: 13
+30
徹又死,唔徹又死。究竟政府放棄管治或者攬炒?搵呀爺落黎幫手?

引用:
原帖由 香港人1號 於 2019-6-16 06:33 PM 發表
徹又死,唔徹又死。究竟政府放棄管治或者攬炒?搵呀爺落黎幫手?
暫緩>撤銷>改暴動定性>追究平暴警察及主事人>特首下台>普選特首>中共下台>香港獨立。

反對派計劃流程預測。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-6-16 18:37 發表

暫緩>撤銷>改暴動定性>追究平暴警察及主事人>特首下台>普選特首>中共下台>香港獨立。

反對派計劃流程預測。
唉,香港人係唔係應該要移民

最錯一步就係暫緩,壯大反對派,教反對派如何反對國歌法、明日大嶼
家陣暫緩,咪一樣咁多人上街
仲幫埋美國,動不動打香港關係法呢張皇牌,掐住大陸春袋
話佢係臥底都不過份

落台,搵犯人上場,睇下佢地點解決

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-6-16 06:57 PM 發表
落台,搵犯人上場,睇下佢地點解決
佢地唔使解決,已經達成奪權,美國目標達成,自然有策略去維穩,中共唔可能好似美國咁可以不理後果推冧你。
所以美國穩勝。而家已經食咗舖五番,等犯民再自己去衝,睇下食三番定七番。

引用:
原帖由 香港人1號 於 2019-6-16 06:46 PM 發表

唉,香港人係唔係應該要移民
移走佢啦快d唔送,少d人同我爭野

引用:
原帖由 lewark 於 2019-6-16 06:37 PM 發表

反對派計劃流程預測。
除了第一步,其他根本不可能

引用:
原帖由 武若依 於 2019-6-16 06:55 PM 發表
最錯一步就係暫緩,壯大反對派,教反對派如何反對國歌法、明日大嶼
話佢係臥底都不放份 ...
但係尋日暫緩算係相當好嘅時機,如果唔係 跳樓死咗嗰個入曬佢數

引用:
原帖由 武若依 於 2019-6-16 06:55 PM 發表
話佢係臥底都不放份 ...
最錯係無考慮過台灣選舉

引用:
原帖由 香港人1號 於 2019-6-16 18:33 發表
唔可能徹

引用:
原帖由 lewark 於 2019-6-16 07:03 PM 發表

佢地唔使解決,已經達成奪權,美國目標達成,自然有策略去維穩,中共唔可能好似美國咁可以不理後果推冧你。
所以美國穩勝。而家已經食咗舖五番,等犯民再自己去衝,睇下食三番定七番。 ...
係睇幾時有人放炸彈,迫到老解出手,咁就大四喜了

引用:
原帖由 Ultra919 於 2019-6-16 07:16 PM 發表

最錯係無考慮過台灣選舉
Englishit 連任對大陸未必係壞事
亦可以等大陸睇到台灣人寧要精神不要經濟,一國兩制係唔適合台灣

引用:
原帖由 武若依 於 2019-6-16 19:23 發表

係睇幾時有人放炸彈,迫到老解出手,咁就大四喜了
如果真係放炸彈第一時間只會話係大陸自己放

引用:
原帖由 武若依 於 2019-6-16 07:26 PM 發表

Englishit 連任對大陸未必係壞事
亦可以等大陸睇到台灣人寧要精神不要經濟,一國兩制係唔適合台灣
因為一國真兩制不會出現。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]