• 瀏覽: 114,320
  • 回覆: 415
  • 追帖: 3
+21
引用:
原帖由 refugee 於 2019-6-16 05:17 PM 發表
身後事會否係著家人向鄺議員收埋條尾數?
礦已完已準備大量冥通發行現金

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-6-16 05:20 PM 發表
港共政權滿手鮮血,終於出了第一滴血,林鄭落台!
借死人抽水既通常不得善終。

引用:
原帖由 billy0805 於 2019-6-16 06:41 PM 發表

借死人抽水既通常不得善終。
支持放過殺人兇手也不得好死

引用:
原帖由 SIG226 於 2019-6-16 05:56 PM 發表

樓上已經有隻枯井大撕奶老作屈緊人啦🙄🙄
你話 傷心大細奶 ,佢兩隻奶大細邊好嚴重,去韓國做整型失敗,而家變 傷心一隻奶 ,佢受唔住刺激傻撚咗。
所以師兄體諒下。

建議反對者有樣學樣

引用:
原帖由 carrier12 於 2019-6-16 05:41 PM 發表
鄺生好波,記得頭七帶埋魚柳包約埋香港母親一同上路去拜祭死者
蝗母娘娘六成。

哦 有警察 咁唔成唔得啦 比警察救得返都無面做人啦 (對唔住兩位父母 我口好衰 但我唔想香港班青年人個個都蠢到死)

會不會申請葬浩園?

有遺書??莫非跳樓?

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-16 06:14 PM 發表

嘩~特衰正苦d衰野吾俾中央睇吾得架~
妳對大細奶有冇俾中央睇?

引用:
原帖由 ellentomhk 於 2019-6-16 05:53 PM 發表
甘死法甘多人獻花死得有價值。
一夜間多了幾拾萬Fans,破世界紀錄

引用:
原帖由 開平老菜 於 2019-6-16 06:32 PM 發表

唔系一躍而下咩? 
https://topick.hket.com/article/2377666/%E3%80%90%E5%8F%8D%E9%80%81%E4%B8%AD%E3%80%91%E7%94%B7%E5%AD%90%E5%A4%AA%E5%8F%A4%E5%BB%A3%E5%A0%B4%E4%B8%80%E8%BA%8D%E8%80%8C%E4%B8%8B%E9%8 ...
邊有一躍而下,企咗喺棚架一陣,消防嚟想捉住佢隻手拉佢上去,佢掙扎企唔穩跌咗落去,佢左手好似想捉住棚架,但捉唔住

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]