• 瀏覽: 51,296
  • 回覆: 263
+4
引用:
原帖由 老鼠斑 於 2019-6-16 04:55 PM 發表
如果林鄭下,但香港無合資格人選,祇有中央派人空降都有可能,咁應該係樓主的希望
曾俊華

引用:
原帖由 jy008 於 2019-6-16 04:19 PM 發表
下台吧....識開槍教仔的媽媽 
返英國教仔吧 
你收皮吧,係人都知道有外國勢力出錢世力策劃和指揮一小部分爛頭蟀帶頭喺度搞事啦! 本來的和平示威就係畀呢D別有用心人利用了

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-6-16 04:15 PM 發表
特首原是扯線偶     阿爺幕後伸黑手

賣港求榮反受辱     死去才知萬事休

請林鄭睇開啲啦、安心上路、一路好走!

好快又會多一個人大副主席!

有外媒爆料,北京當局十分不滿林鄭月娥在這件事的處理,對其能力「嚴重懷疑」,恐不久後就得下台。(彭博)

眼見香港人民抗議聲浪越演越烈,特首林鄭月娥在昨(15日)宣布,無限期暫緩爭議 ...
傳呀?又係傳?搵d真嘅嚟講啦,冇料炒狗咗你!

有d 野只可以心知。

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-6-16 16:58 發表

最好習總親自來就very good喇
可能揾解放軍做凸首

引用:
原帖由 殘廁謝皮的腋下 於 2019-6-16 17:00 發表

呢個臭西,由做政務官時已經大聖爺上身,成日以為自己好打得
咪係,僭建攪攪下咪走左去

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-6-16 04:15 PM 發表

有外媒爆料,北京當局十分不滿林鄭月娥在這件事的處理,對其能力「嚴重懷疑」,恐不久後就得下台。(彭博)

眼見香港人民抗議聲浪越演越烈,特首林鄭月娥在昨(15日)宣布,無限期暫緩爭議性的《逃犯條例 ...
新聞係報道事實,吾係你幻想嗰啲嘢

引用:

眼見香港人民抗議聲浪越演越烈,特首林鄭月娥在昨(15日)宣布,無限期暫緩爭議性的《逃犯條例 ...
希望習皇比個超級特首我地!

其實佢有冇可能係民主黨臥底,真係令人懷疑,理由有以下:
1)釋放港人多年不見的團結力量,屢破遊行人數,可能例入世界紀錄大全
2)將分裂己久的民主黨人士再團結番
3)將團結己久的建制派進行分裂
4)將黃,藍絲帶人士融合
5)得到侵侵,歐洲世界各地人士關注

找到低能特首,北京真有眼光。

引用:
原帖由 八卦大師 於 2019-6-16 05:41 PM 發表

無可能,唔通中央想建制喺選舉輸到仆街
唔使諗啲特首做滿一任就建制喺選舉會輸呢啲幼稚想法, 係贏就贏輸就輸.
特首未能做滿一任泛民一樣可以有好多嘢講

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]