• 瀏覽: 49,819
  • 回覆: 331
+54
義士RIP
港共政權滿手鮮血,林鄭落台!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-16 02:43 PM 發表
但點都好, 一路好走, 永遠留在香港, 無人會送你返大陸了.

香港人真係咁驚大陸, 一陣間齊剪return home card 吧, 唔返大陸, 就不會被大陸引度. ...
有師兄講, 每日咁多人過關自動"送中", 依家就嗌"反送中"

嗚嗚點解你咁岸鳩,嗚嗚

引用:
原帖由 30678426 於 2019-6-16 02:53 PM 發表

我俾五十萬港幣你
你做佢同一樣的事好不好?
收錢做show冇得埋怨,如果呢條友冇收錢, 但做呢啲咁on9嘅行為, 只能怪自己蠢。

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-6-16 02:28 PM 發表
一名35歲男子昨(15日)在太古廣場高處站立,掛上橫額要求政府撤回《逃犯條例》修訂草案,惟一直不願與警方談判專家交談,至晚上他突然攀出棚架,在場消防員欲救無從,最終他失足墮斃。悲劇發生後,不少市民今早前往太古廣場獻上白花,向死者致哀。

https://cdn.hk01.com/media/artic ... ed4555ed53d9632f147 ...
來生不要再信正棍😂😂

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-6-16 02:28 PM 發表
一名35歲男子昨(15日)在太古廣場高處站立,掛上橫額要求政府撤回《逃犯條例》修訂草案,惟一直不願與警方談判專家交談,至晚上他突然攀出棚架,在場消防員欲救無從,最終他失足墮斃。悲劇發生後,不少市民今早前往太古廣場獻上白花,向死者致哀。

https://cdn.hk01.com/media/article/341169/thumbnail/0a484c8b94ed4555ed53d9632f147 ...
烈士英雄,我們全體向你致敬!
永遠不會忘記你的貢獻!

附件

kmn.JPG(50.35 KB)

引用:
原帖由 30678426 於 2019-6-16 02:53 PM 發表

我俾五十萬港幣你
你做佢同一樣的事好不好?
攞錢放出來先,我睇你冇錢走數

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-6-16 02:42 PM 發表
Rip 下一世記得醒目d唔好再比人利用啦
冇人性,咁都抽水

真係慘, 過多幾個月都無人記得佢啦. 

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-6-16 02:52 PM 發表
這班畜牲死老豆老母,仔女都無咁傷心
班港奸老豆老母死果陣仲好開心添

引用:
原帖由 wujiandu1306 於 2019-6-16 03:14 PM 發表

烈士英雄,我們全體向你致敬!
永遠不會忘記你的貢獻!
x2
R.I.P

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]