• 瀏覽: 201,640
  • 回覆: 1,150
  • 追帖: 5
+93
引用:
原帖由 不是靚靚 於 2019-6-16 02:42 PM 發表

有鬼人去咩,鍵盤五毛就香討一堆
你當我哋死L晒呀!?

引用:
原帖由 jessicac2018 於 2019-6-16 13:55 發表
政府2月推出修訂《逃犯條例》至今遇上大量反對聲音,雖然特首林鄭月娥昨日(15日)宣布暫緩修訂《逃犯條例》,但民陣對政府「只緩不撤」表明不收貨,今日(16日)如期舉行第4次反修例遊行,由維園6個球場及草地遊行至金鐘添美道。現場有不少人響應民陣呼籲身穿黑衣,同時悼念昨天在金鐘墜樓身亡的反修例男子。

https://cdn.hk01.com/media/article/341130/thumbna ...
仆街,我成櫃黑衫點算好

今次佢地豬籠入水

真理已死,幾多人都冇關係

引用:
原帖由 Vedana 於 2019-6-16 02:20 PM 發表
咁熱著黑衣唔怕中暑?
可能又想成為烈士

引用:
原帖由 beelzebub 於 2019-6-16 02:24 PM 發表
今日籌款箱應該離不開噚晚跳樓d帛金
又踩死人身上,搵錢,正一仆街反對派, 希望他們逐一收皮🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Vedana 於 2019-6-16 02:20 PM 發表
咁熱著黑衣唔怕中暑?
最怕中咗毒果報局 !!!

引用:
原帖由 Milky128 於 2019-6-16 02:16 PM 發表
我原本日日著黑色衫,搞到今日要著淺色衫
哈哈 我都係
依家都唔多著黑色啦

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-6-16 02:55 PM 發表

可能又想成為烈士
烈日當空的士兵

引用:
原帖由 jessicac2018 於 2019-6-16 13:55 發表
政府2月推出修訂《逃犯條例》至今遇上大量反對聲音,雖然特首林鄭月娥昨日(15日)宣布暫緩修訂《逃犯條例》,但民陣對政府「只緩不撤」表明不收貨,今日(16日)如期舉行第4次反修例遊行,由維園6個球場及草地遊行至金鐘添美道。現場有不少人響應民陣呼籲身穿黑衣,同時悼念昨天在金鐘墜樓身亡的反修例男子。

https://cdn.hk01.com/media/article/341130/thumbna ...
呢班人真係無理取鬧

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2019-6-16 02:56 PM 發表

最怕中咗毒果報局 !!!
毛婆毒蘋果

林鄭下台

引用:
原帖由 Vedana 於 2019-6-16 02:56 PM 發表

烈日當空的士兵
爛頭卒???

引用:
原帖由 jessicac2018 於 2019-6-16 01:55 PM 發表

真係好多乞兒

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-6-16 02:57 PM 發表

爛頭卒???
可能

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]