• 瀏覽: 201,634
  • 回覆: 1,150
  • 追帖: 5
+93
林鄭應黃屍屈服!理應下台!
警察無做錯到!係一哥無能!

引用:
原帖由 ac_cml 於 2019-6-18 09:08 AM 發表

令咁多香港人迷失理智??

即係2百萬人都係迷失理智, 得你一個人清醒??

人民覺得你是對的, 你就是對。覺得你不對, 你就是不對。特首只是公僕, 向人民負責, 我地出錢俾你幫我地管理個社會。這就是民主社會。如果林鄭覺得自己還是正確, 不要退讓呀, 像六四一樣把我們全部打死好了。消滅晒我地呢班沒有理智的人, 剩下像你這樣的人活著就好了吧?  ...
建議你們這200幻人要早些打算移民去邊,2047好快到,大把時間日日俾你享受所謂惡法
如果真係咁勇咁癲玩獨立,一定有機會俾你做炮灰,放心

林鄭致歉,暫停修例,但不放暴徒

柔中帶剛

只要僅守底線,使乜驚,唔好自亂陣腳,話之佢繼續遊行,罷工

以靜制動。

引用:
原帖由 chess8 於 2019-6-19 07:49 AM 發表
林鄭致歉,暫停修例,但不放暴徒

柔中帶剛

只要僅守底線,使乜驚,唔好自亂陣腳,話之佢繼續遊行,罷工

以靜制動。
得饒人處且饒人,那些年青人懂嗎?

或者沒法,受人錢財,替人擋災,金主叫你死衝,唔叫停都唔可以停,直到你死,,,,可悲,,,

現時, 㵉病甘弱勢, 只可hea注做完餘下3年. 為何為了她個人面子唔下台, 浪費港人這3年.
她講到香港無佢唔得, 走喇, 香港唔要你做你所謂的施政.
請她找清你競選承諾的數, 速速下台!!!

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-6-19 08:19 AM 發表

得饒人處且饒人,那些年青人懂嗎?

或者沒法,受人錢財,替人擋災,金主叫你死衝,唔叫停都唔可以停,直到你死,,,,可悲,,,
更可悲係被人利用,還以為自己係英雄。

引用:
原帖由 chess8 於 2019-6-18 05:24 PM 發表

你睇,有人話200萬,你就信200萬,有冇唸吓真定假?人真係好易被誤導。

迷失理智的人,便很難分析現在的情況。
如果無二百萬人 咁點解要撤回修例呀?得咁少人政府可以唔理呀!

淫子劫基架
基佬梗係要博入立法會
合法吊c忽啦

引用:
原帖由 ac_cml 於 2019-6-19 04:49 PM 發表

如果無二百萬人 咁點解要撤回修例呀?得咁少人政府可以唔理呀!
很多機構估算為三十幾萬人,都唔算少數目。

謠言影響太大了,要粉碎謠言,只有暫停修例。有心人已很難再造謠生事。

林鄭冇犯大錯,就算有錯只係錯在唔夠小心被造謠者害

民陣,你仲想點?

引用:
原帖由 ingredient 於 2019-6-17 05:58 PM 發表

你寫咁多嘢都無用,睇法治排名吧~
好過你9up。
我有睇埋侵犯人權既美國,對全球各國既人權評論及排名報告.

仲有,你就係用呢句 "法治排名" ,嚟解釋美國金權獨裁政體係符合泛民政治口號 "真普選、無篩選"?

若果美國式既 "黨元老篩選委員會" 係可接受的話,咁為咩事泛民要收搞授美國黑金去佔中暴動,嚟反對更民主透明既 "公開票選1200人選委會(831)"?

若果美國式既 "黨元老篩選委員會" 係不可接受既篩選政治的話,咁泛民又點解要收授美國呢個篩選獨裁政體既黑金,嚟搞佔中暴動反對更民主透明既 "公開票選1200人選委會(831)"?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]