• 瀏覽: 477
  • 回覆: 7
此後切莫和男朋友上大陸或者去台灣。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-6-16 12:27 PM 發表
此後切莫和男朋友上大陸或者去台灣。
掉轉嚟講,如果,嗱如果咋,以下內容全屬虛構,
假如我睇到邊個唔順眼,好!請佢去臺灣風花雪月之後~~~~~~~隊冧佢,再將佢整鹵肉飯呢條橋惦喎!臺灣有愛又包容,而且有香港咁多埋沒良心嘅美國走狗,一定冇死!
不過我一定唔會著草去大陸咁笨實,大陸捉罪犯,有邊個走得甩?勁如賴昌星都要返去伏刑。

引用:
原帖由 hanE 於 2019-6-16 12:43 發表

掉轉嚟講,如果,嗱如果咋,以下內容全屬虛構,
假如我睇到邊個唔順眼,好!請佢去臺灣風花雪月之後~~~~~~~隊冧佢,再將佢整鹵肉飯呢條橋惦喎!臺灣有愛又包容,而且有香港咁多埋沒良心嘅美國走狗,一定冇死!
不過我一定唔會著草去大陸咁笨實,大陸捉罪犯,有邊個走得甩?勁如賴昌星都要返去伏刑。 ...
但系大陸近的喎!做完之後,發覺之前偷渡返香港……

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-6-16 01:36 PM 發表

但系大陸近的喎!做完之後,發覺之前偷渡返香港……
咁都只係拖吓咋喎!,,你睇賴昌星😓你唔好點我喎?

引用:
原帖由 hanE 於 2019-6-16 13:55 發表

咁都只係拖吓咋喎!,,你睇賴昌星😓你唔好點我喎?
賴昌星蠢姐,佢走去艱難大,抵佢扑街。點解佢唔來香港?來香港咪未有得解,再拖28年,人都死啦。

可以個案式處理

引用:
原帖由 129829229 於 2019-6-16 03:48 PM 發表
可以個案式處理
其他地方可能得, 大陸就一定唔得, 唔信你 依家 落銅鑼灣問下嗰班人

引用:
原帖由 波羅批 於 2019-6-16 17:23 發表

其他地方可能得, 大陸就一定唔得, 唔信你 依家 落銅鑼灣問下嗰班人
點同,人地的嘢比殺人更嚴重。殺死條女算得乜?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]