• 瀏覽: 5,725
  • 回覆: 17
非常傷心, 年輕嘅一代 為咗呢個不必要嘅議題 喪失性命。

我們要成為高質素嘅共產黨員建制派黨員, 我們要真心令到年輕人支持黨支持社會。

回想當年毛主席在人民廣場, 四方八面的學生歡呼。 全是出自真心, 這才是我們需要的。 我真心相信就算現在在中國內地實行一人一票,共產黨也將大穫全勝。

當年國民黨嘅腐敗, 共產黨靠人民嘅支持立國。

與其繼續在香港 搞這些政治議題, 不如加強廁所文化,排隊文化,有質素嘅文化。

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1523874/

我作為香港人.對不起..潘曉穎同埋佢肚內既BB. 一屍2命. 無法伸冤. 世紀慘案,

嬰靈怨氣最大, 死不瞑目,要索命既,記得認住呢班人..

附件

64430206_2255776781166126_8830169176770347008_n.jpg(51.65 KB)

果個扮 "政治素人" 既大媽有冇去? 同埋又扮喊抽下水??

引用:
原帖由 Ergonomic 於 2019-6-16 11:06 發表
非常傷心, 年輕嘅一代 為咗呢個不必要嘅議題 喪失性命。

我們要成為高質素嘅共產黨員建制派黨員, 我們要真心令到年輕人支持黨支持社會。

回想當年毛主席在人民廣場, 四方八面的學生歡呼。 全是出自真心, 這才是我們需要的。 我真心相信就算現在在中國內地實行一人一票,共產黨也將大穫全勝。

當年國民黨嘅腐敗, 共產黨靠人民嘅支持立國。

與其繼續在香港 搞這些政治議題, 不如加強廁所文化,排隊文化 ...
心都涼L哂, 抵9死.

自己申請

日日係到唸南無咁叫「反送終」,終於俾班人叫到啦,陸魂亭睇相,唔衰攞黎衰!

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-6-16 11:07 AM 發表
我作為香港人.對不起..潘曉穎同埋佢肚內既BB. 一屍2命. 無法伸冤. 世紀慘案,

嬰靈怨氣最大, 死不瞑目,要索命既,記得認住呢班人..
現今香港,政治第一

支持反對都可以
但要對身邊愛你的人負責

有必要咁做,有想過父母多年的照顧及心血嗎?

花圈懇辭
請折現金
作民運用途

幫逃犯示威總要無埋命,根本就係俾犯民洗腦洗到命到無,又唔係楊委橋捐驅去死去坐監。

引用:
原帖由 小骨仔 於 2019-6-16 12:22 PM 發表
支持反對都可以
但要對身邊愛你的人負責

有必要咁做,有想過父母多年的照顧及心血嗎?
To 飯文:你愛老美,老美愛你嗎?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-6-16 12:20 PM 發表
現今香港,政治第一
站任何一邊都死,只好中立

引用:
原帖由 banjo. 於 2019-6-16 12:18 PM 發表

心都涼L哂, 抵9死.
這比鴻毛更輕,不用可惜

煽情故仔出來了

黃絲活在世上也是浪費地球資源,早死早超生,也是為地球減少污染做貢獻。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]