• 瀏覽: 82,705
  • 回覆: 445
  • 追帖: 4
+37
引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-6-16 11:02 AM 發表
一時「市民」、一時「空姐」、一時「母親」,「無限復活一人分飾幾角」。不少網民怒斥她為「假扮香港媽媽的政棍」,並揶揄工黨︰「工黨培育出嚟嘅媽媽煽動民心果然一流!」

...
應該頒個影后比佢 惠英紅都要行開d呀

引用:
原帖由 油站自信的樹根 於 2019-6-16 11:10 發表

同記者夾定,上CNN, BBC
9793760 9793761 9793762
D戲勁過腦瘤莊

叫佢仆街死啦,佢個仔好快死

演技浮誇

我都覺得呢個所謂媽媽好可疑。

引用:
原帖由 油站自信的樹根 於 2019-6-16 11:10 AM 發表

同記者夾定,上CNN, BBC
吊.....假L到 整到好似有坦克車咁
仆街好心你整下 化下妝先上鏡啦
影L衰曬我地香港人

佢地比tbb d人更懂做戲,應該轉行,香港電視先會多番戈睇,收視節節高升

陳同佳多謝港獨犯民 出嚟會幫手反政府報答返港獨犯民..
引用:
原帖由 極速前進 於 2019-6-16 08:02 AM 發表

係d豬西先信呢班友是真正為香港、位位都是戲子!而黃絲特質只選擇自己喜歡看的畫面、不會接受真正的事實!

引用:
原帖由 hin713 於 2019-6-16 11:16 AM 發表
佢地比tbb d人更懂做戲,應該轉行,香港電視先會多番戈睇,收視節節高升
工黨演員訓練班出身............比TBB更有水平.......!!

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-6-16 07:54 AM 發表
香港文匯報訊(記者 甘瑜)被反對派吹捧為「英勇母親」的陸錦城,因上周三向警員咆哮而被謠傳「中槍」,瞬間變成反對派中的「素人英雄」,更高度參與昨晚的所謂「媽媽集會」。昨日,網民陸續踢爆陸錦城實為政黨中人,曾任工黨第三屆執委會成員,更分別在2013年碼頭工人罷工、2016年空勤工會等事件中「出場」,揶揄她一時「市民」、一時「空姐」、一時「母親」,「無限復活一人分飾幾角」。不少網民怒斥她為「假扮香港媽媽 ...
最pk就係呢種人,小心報應

舔共狗最叻抹黑人家,正賤種人渣!

以後一有人在警方面前搞搞震,就應該第一時間以阻差辦公條例拉柒佢,唔好俾機會班友妖言惑眾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]