• 瀏覽: 82,755
  • 回覆: 445
  • 追帖: 4
+37
無個好人

引用:
原帖由 beelzebub 於 2019-6-16 10:44 AM 發表
作為工黨一姐(演員),有無潛規則要招呼高層
嘩!呢個「老母」...真係俾都唔吊啦...佢就想俾人吊...咪玩啦!
不過工黨高層可能唔嘥...

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-6-16 07:54 AM 發表
香港文匯報訊(記者 甘瑜)被反對派吹捧為「英勇母親」的陸錦城,因上周三向警員咆哮而被謠傳「中槍」,瞬間變成反對派中的「素人英雄」,更高度參與昨晚的所謂「媽媽集會」。昨日,網民陸續踢爆陸錦城實為政黨中人,曾任工黨第三屆執委會成員,更分別在2013年碼頭工人罷工、2016年空勤工會等事件中「出場」,揶揄她一時「市民」、一時「空姐」、一時「母親」,「無限復活一人分飾幾角」。不少網民怒斥她為「假扮香港媽媽 ...
五毛素人

明年可提名金像獎

演出費袋唔少啦

引用:
原帖由 iixmm 於 2019-6-16 08:05 AM 發表
已穿崩

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28284273
點解呢個人冇鋪天蓋地報到,呢個唔係事實咩

有無人整城媽媽STICKER?

我想要

引用:
原帖由 子靈 於 2019-6-16 10:14 AM 發表
有腦就唔係黃屍啦
X1000000

文滙 大公 商  
係香港出晒名!

引用:
原帖由 76904yp 於 2019-6-16 10:49 AM 發表
佢應該冇上裝行出嚟先夠殺氣
勁撚過催淚彈
見到包你嘔
嘩,咁重口味包保差人個個中彈倒地嚇X死,兼成世性無能都似

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2019-6-16 10:33 AM 發表
#鬼拍後尾枕  #終於真相大白  #食咗誠實豆沙包  
張超雄斥林鄭月娥是歹毒可誅,他發言時十分激動,一度說「星期一上街暴動」。

https://youtu.be/NYxdbK9LOsA ...

“司馬昭之心,路人皆知”比喻其陰謀和野心已被人所共知,張超雄話「星期一出嚟搞暴動」佢地嘅目的就係暴動 !!!
呢D ...
搞亂香港咪呢班政棍囉
仲要用我地納稅人既錢出糧比佢地
其實香港人你地仲未醒?

比佢做戲呃一皮
林鄭做戲三四十皮 吾畜天性做大水魚

引用:
原帖由 petsbb 於 2019-6-16 10:58 AM 發表

搞亂香港咪呢班政棍囉
仲要用我地納稅人既錢出糧比佢地
其實香港人你地仲未醒?
“司馬昭之心,路人皆知”比喻其陰謀和野心已被人所共知!!!政棍 唯恐天下不亂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]