• 瀏覽: 155,447
  • 回覆: 1,011
  • 追帖: 3
+29
引用:
原帖由 英子 於 2019-6-16 01:00 發表
呢單嘢無得攪啦!死既又唔係台灣人,台灣理得你啦!無咁笨叉隻腳落嚟。

殺既死既都係香港人,香港又唔審得,究竟法律為何物?

唯有尋求法律之外既方法啦。你懂的 ...
如果有1日, 犯民已完或其親人被殺, 兇手潛逃台灣, 犯民就會求林鄭即刻通過呢條例, 唔駛咩二讀三讀

買定花生

話政府消費死者家屬
話政府食人血饅頭既王邪點睇?

引用:
原帖由 養和院彎 於 2019-6-16 02:51 發表
潘生潘太應該求助民主黨胡志偉。
胡志偉? 哦.............唔死都無用嗰個

潘曉頴好似本身係黃絲?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-6-16 01:45 發表

叫「淋病八婆」提出一次性引渡囉!

不過,台灣已經講明唔會申請引渡!

本來可以用一次性引渡就搞掂的事,
就因為「淋病八婆」想死人過橋搞送中法,
結果就令死者冤沉大海!

祝「淋病八婆」斷子絕孫,無仔送終!

中國人傳統死者為大,借死人過橋,夠哂賤格、丟哂中國人架! ...
如果有1日, 犯民已完或其親人被殺, 兇手潛逃台灣, 犯民就會求林鄭即刻通過呢條例, 唔駛咩二讀三讀

買定花生

引用:
原帖由 ecwce 於 2019-6-16 03:15 AM 發表

買定花生
最好個兇手去埋佢地面前恥笑佢地

引用:
原帖由 kkliu9394 於 2019-6-16 03:20 發表
緊急呼喚各位有良心的真香港人一定要去!!!真香港人要6.16齊心一起上街!一定要破103萬人紀錄!!!起來! 不願做淋鄭奴隸的人們!把我們的血肉, 築成我們自由的香港!香港市民到了最危險的時候,每個人被迫著發出最後的吼聲. 起來! 起來! 起來!我們萬眾一心, 冒著黑警的炮火前進!冒著黑警的炮火前進! 前進! 前進, 進! ...
無啦啦死咗件黃畜, 報應嚟啦! 前進! 前進! 前進, 進!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-6-16 02:18 AM 發表

政府2月13日提出咨詢,之後就出送中法,
你而家同我講泛民2月13日反對一次性引渡?!

中國人傳統死者為大,借死人過橋重要講大話,係好賤格同好丟中國人架的事! ...
泛民要嘅係單次性移交,即系為移交「陳同佳」單獨立一條法例

特區政府提出的一次性移交,適用於同香港無引渡協議的國家和地區,包括中國大陸

反對後,後邊修訂的係長期移交協議

,又玩騎劫?

向香港任何人士進入中國內地國境必需向國家宣世忠於國家

對泛民無政治利益既泛民一定唔會受理。

宜家咁好形勢踢林鄭落台泛民點會俾人搞破壞。

其實叫一哥搵位同事兜口兜面射幾粒橡膠子彈咪攪掂
以香港標準解決陳

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-6-16 03:40 AM 發表
向香港任何人士進入中國內地國境必需向國家宣世忠於國家
向任何進入中國境內香港人需好似美國交出社交媒體帳號和自寫擔保

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]