• 瀏覽: 1,924
  • 回覆: 21
689上任後,社會撕裂、經濟倒退、香港人更不快樂、競爭力下降、新聞自由下降、言論自由下降、貪腐再現、警察質素下降等等,總知無咩好事發生,唯一好事係樓價下降了,YA!!
RIP

烈士

希望能夠安葬於浩園

RIP

支持陳同佳既103萬人就唔冷血?
咁係自大出事,以為自己好掂,安全繩都無,自己攞黎,高空好危險,電視都有賣啦

視死如歸烈士,好好安息!

引用:
原帖由 robinhood2003 於 2019-6-15 11:51 PM 發表

個個收完錢.收工.佢仲黎.
無睇新聞.

收工~下世投個好人家

條路自己揀,大家唔……

引用:
原帖由 香討正常人 於 2019-6-15 11:57 PM 發表

咩撚支持陳同佳呀?你扮盲定無知呀,唔係,一定係你生得ON9,台灣講明修例唔撚會理你呀,睇唔睇到呀?死共狗
你老母生得你咁冷血,落地獄啦
原來台灣政府冷血你就要跟埋一齊冷血
反送中?應該係冷血無恥大遊行就真

引用:
原帖由 香討正常人 於 2019-6-15 11:40 PM 發表
下午4時半,一名男子於金鐘道太古廣場平台危站,他身穿黃衣外套,掛起「反送中No Extradition To China」的橫額,上面亦寫有「全面撤回送中,我們不是暴動,釋放學生傷者,林鄭下台,Help Hong Kong」的訴求標語。近9時許,男子突然往外爬出棚架,其間4名消防員嘗試將男子拉回不果,男子上衣被拉脫後突然墮下,他被送往律敦治醫院搶救後證實不治。

https://cdn.hk01. ...
來生不做黃絲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]