• 瀏覽: 33,732
  • 回覆: 187
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 禁言先生 於 2019-6-16 03:10 AM 發表

或者某d建制派怕通過多過敗選
唔支持,就真係送中啦

引用:
原帖由 清晨平平神童 於 2019-6-16 01:36 AM 發表

你咪話你係西人囉 把口你生係你度,想點講就點講
佢以為自己好醒,點知個個喺背後笑佢低智扮西人😂😂

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-15 11:43 PM 發表
笑死我
D民族主義者真係好白痴
你叫我自認中國人?
我真係 Shame on myself
所以我唔會認自己係中國人
你寫得一手流暢嘅中文字,prond  of you囉。

引用:
原帖由 blowoff12345678 於 2019-6-16 12:09 AM 發表
777枉你一世聰明
響回鄉證申辦過程,要求申請人同意「逃犯條例」,所有不同意者,均不可以申請回鄉證。己經K0 99%班港豬啦
美國佬聰明過你多多聲,淨係簽證嘅時候要你畀電腦嘅password, 已經嚇到大陸路腳震。
而且香港人入境大陸時,叫習 總書記做 上帝皇、帝都得呀。

最開心嗰個人一定係葉劉。

票債

引用:
原帖由 levelone 於 2019-6-15 11:49 PM 發表
邊L個哭訴?
老鼠芬啩,賣晒D樓先話唔玩

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-15 11:52 PM 發表
D白痴唔好再問我係咪中國人
我會答你唔係
因為我覺得做中國人好醜
我都係

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-16 12:17 AM 發表

以民族主義者智商
唔寫中文
佢哋明咩
唔明點玩佢地
我本身係一個深藍色的,經過逃犯條例跪低之後,我變了,變得心寒,心痛林鄭月娥被兩個曉明(張曉明,劉曉明)及建制派,行會成員背後插刀,睇到中國人的根本劣性五千年來未有進步,在利益面前,人人各懷鬼胎,爭權奪利,我此番言論可能會引來攻擊,預咗,從此以後不要預我投票,因為全部都係冚家鏟👎👎👎

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-15 11:43 PM 發表
笑死我
D民族主義者真係好白痴
你叫我自認中國人?
我真係 Shame on myself
所以我唔會認自己係中國人
既然不恥為中國人,請趁今日父親節同你老竇講聲你已經唔係中國人。你日日袋住嘅身份證有中國國徽㗎,不如燒咗佢吖笨!

咁多打手出現就知林鄭慌了,
香港人團結就是力量,上星期團結贏得了暫緩法案,今日我們再團結要武則天下台

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-6-15 11:12 PM 發表
主要事前估唔到商家佬咁大反對,又估唔到建制商家佬轉軚,敗在商家佬身上
點會唔知商家反對。我小市民一名已經知道呢條條例對香港的經濟影響啦。政府唔係市民方向考慮只顧親中咪攪成咁。唔好話外國勢力啦,成件事係政府 initiate ...唔攪咁多野咪咩事都無

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]