• 瀏覽: 33,703
  • 回覆: 187
  • 追帖: 1
777赴京請罪,隻鑊都卸唔倒

你去問下D鬼佬,你認為我來自哪。你吾係中國人係咩人?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-6-16 12:49 AM 發表
今次建制派議員俾林鄭累死,下屆再參選立法會選舉唔使旨意再選到
唯一生機,系建制快點專注民生,很多人未派4000

引用:
原帖由 namowing 於 2019-6-16 01:16 AM 發表

咁你同你爸爸咪唔同種囉
咁又唔好話人令尊,我們中國人講禮儀。
反而想起小時住上水,有只唐狗生癬一撻撻,主人居然話只狗係番狗,毛色系咁。村長話人要厚道,不好說穿,所以村童一見那狗便大叫洋犬洋犬哩。

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-15 11:43 PM 發表
笑死我
D民族主義者真係好白痴
你叫我自認中國人?
我真係 Shame on myself
所以我唔會認自己係中國人
你有什麼資格做中國人,只係一隻⋯⋯eat 💩dog

引用:
原帖由 immsjn 於 2019-6-16 01:28 AM 發表

咁又唔好話人令尊,我們中國人講禮儀。
反而想起小時住上水,有只唐狗生癬一撻撻,主人居然話只狗係番狗,毛色系咁。村長話人要厚道,不好說穿,所以村童一見那狗便大叫洋犬洋犬哩。 ...
我並無嘲諷,只是好奇

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-15 11:12 PM 發表
Stupid ceo
英文差就唔好show off.
title is chief executive of hk.
ceo? 你估係間enterprise.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]