• 瀏覽: 33,730
  • 回覆: 187
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-6-15 11:12 PM 發表
主要事前估唔到商家佬咁大反對,又估唔到建制商家佬轉軚,敗在商家佬身上
商家佬今次好好認清左林鄭班官係咩人啦,班官地玩完li樣暫停唔玩,再諗另一d野玩過,李嘉誠就醒啦,一早大遷冊唔俾班官玩…………

Say sorry 都冇用架, 最實際行動唯有下台。  

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-15 11:43 PM 發表
笑死我
D民族主義者真係好白痴
你叫我自認中國人?
我真係 Shame on myself
所以我唔會認自己係中國人
漢奸?

引用:
原帖由 fulufulu01 於 2019-6-16 12:15 AM 發表

商家佬今次好好認清左林鄭班官係咩人啦,班官地玩完li樣暫停唔玩,再諗另一d野玩過,李嘉誠就醒啦,一早大遷冊唔俾班官玩………… ...
唔遷冊就好似被人掐住袋袋咁
其實無論大陸人定香港人
無論反共定親共
無外國護照就只係一個唔完整嘅男人

哭訴乜L野?建制唔係一條心支持架咩?

唉!失L 敗,施政無一樣成功,全體無能,令人失9望

老鼠成都好大責任,好教唔教,教777推上大會,而家就龜縮 !

咁打得 縮咩唶

引用:
原帖由 tian148 於 2019-6-16 12:43 AM 發表
老鼠成都好大責任,好教唔教,教777推上大會,而家就龜縮 !
推上大會無錯,但錯左唔夠快狠準,結果被犯聞利用時間去聚人氣。。。
但今次犯聞無贏過,反而助長了自決派成功向學生洗腦,要去暴動去爭取自決獨立。。。呢樣真係好危險。。。

今次建制派議員俾林鄭累死,下屆再參選立法會選舉唔使旨意再選到

仲有就係成班俾老美乘機打刧

https://youtu.be/wn80iMo1chg

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]