• 瀏覽: 65,880
  • 回覆: 485
  • 追帖: 2
+11
一條都不可以。分明就是暴動,睇片可以証明。

攪破壞 

引用:
原帖由 賢豬 於 2019-6-15 08:19 PM 發表

林鄭蠢L到死而家迫到自己冇路行,反佢嗰班一定繼續反,佢跪低班人仲得串進尺,而家佢跪低攪到連原本支持佢修例既市民都失哂信心,只可以話佢係抵死 ...
之前一地兩檢明日大嶼都贏,令佢眼中只有阿爺,建制全部係舉手廢物,所以今次一意孤行諗住唔會輸,結果最後比阿爺叫停,自己輸,仲要累埋班建制承受下次選舉既惡果

引用:
原帖由 hamkachan中女 於 2019-6-15 07:22 PM 發表
多謝英勇偉大中小學生搏命去衝維護地主,在地產商面前,爺爺、特廢正苦通通都要跪低,仲有9官棘招封鎖供應,去衝嘅8、9、00後可以疊埋心水,你地今世下世下下世,都要繼續做窮撚租租,每日幫地主含L瀬西,日日做雞你都買唔起! ...
又可以日日嘈 樓價高 D錢存起都冇用 又可以一年幾次去旅行

獸醫嘅安樂針好快用晒

點解唔講埋泛民議員要加50%人工?

點解唔加多條,每年全民派一萬呢?反正都面皮厚! 

犯民真係好L無恥. !!!

同佢0地金主侵侵一L樣,
乜L都係你羸.

香港特首乜權都冇,好可憐

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2019-6-15 08:26 PM 發表
點解唔講埋泛民議員要加50%人工?
在漢奸政棍鋪天蓋地「妖魔化」下,不少受網絡渲染的年輕人對《逃犯條例》修訂有誤解,甚至是匪夷所思的謬誤。

證明香港特區政府問責官員幾咁失敗。明知漢奸政棍最鍾意指鹿為馬同妖魔化,好心問責官員推出呢啲咁據爭議性嘅法例之前就打好個底。依家俾漢奸政棍反客為主,明明正義啱嘅嘢都變成錯嘅,除咗嘆氣之外都唔知可以講咩。

唔通成個香港特區政府問責官員真係冇人諗到?外國勢力介入香港事務 ?

分析香港的形勢
https://youtu.be/cAFXx2TndCY

搞成今日咁。就係所謂七十萬人支持者。毛都無ㄧ條現身。
愛黨愛國喎。。。。9up.

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-15 06:52 PM 發表
民主派議員回應特首林鄭月娥宣布暫緩修訂《逃犯條例》,提出4點,分別為:1. 撤回修例,「不撤回,不撤退」;2. 要撤回暴動定性;3. 釋放被捕者並不作出檢控;4. 林鄭月娥已經民心盡失,需要引咎下台。

民主派會議召集人毛孟靜表示,要多謝 ...
成班食屎狗 仆佢地個街
搞亂香港 真係出門俾車撞 食飯食到屎

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-15 06:52 PM 發表
民主派議員回應特首林鄭月娥宣布暫緩修訂《逃犯條例》,提出4點,分別為:1. 撤回修例,「不撤回,不撤退」;2. 要撤回暴動定性;3. 釋放被捕者並不作出檢控;4. 林鄭月娥已經民心盡失,需要引咎下台。

民主派會議召集人毛孟靜表示,要多謝 ...
最應該拉既其實係呢班人

引用:
原帖由 starr 於 2019-6-15 08:23 PM 發表
換返689
無野呀....仲黎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]