• 瀏覽: 35,210
  • 回覆: 222
  • 追帖: 3
+3

擲磚頭,係自慰。。。哈!
如果係以色列,軍警一早真槍實彈還擊巴勒斯坦示威者了。。。

引用:
原帖由 fake05 於 2019-6-15 06:44 PM 發表

要討論修例,就應該交比立法會!
而家講緊飛磚掟鐵通嘅暴動啊!
唔通你又扮睇唔到?
佢以為寫得多字就係等於啱!台灣連法治評分都冇,而且佢哋法治情況一直為國際批評,咁引渡去台灣審就冇問題?菲律賓同香港有簽引渡協議,不過中國法治評分卻比菲律賓高喎!基於乜嘢原因要從世界上剔出修例名單? 香港人在外地犯罪,可以要求該干犯罪行喺香港審?佢真係以為估香港稱霸世界呀?仲好意思講自己水平高

犯氓,耶教撚肯定話手無寸鐵,只得把遮遮雨。那些磚是發泡膠道具,唔會死人的

引用:
原帖由 fake05 於 2019-6-15 06:38 PM 發表

所以話,犯民就係一班雙重標準﹑自相矛盾﹑顛倒是非的弱智
嗰班信徒先係弱智,班政棍奸狡到仆街。

收了美國民主鵕金做嘢

引用:
原帖由 fake05 於 2019-6-15 05:45 PM 發表
政府決定暫緩《逃犯條例》修訂工作,行政長官林鄭月娥被問到,明天發起遊行的團體要求,不要控告周三衝突中被捕的人士,及釋放被捕人士。 林鄭月娥說,香港是講求法治的社會,不能夠由行政長官決定拘捕或釋放哪個人,否則便不是法治....

至於周三的衝突,林鄭月娥重申,當時發生暴力事件,反問記者有沒有見到示威者有大量的磚頭及雜物等投擲向警方。

記者同盲反派一樣,會話 ...
大家想像一下,班妓者走到最前,點解磚頭唔中?到底妓者跟暴徒咩關係?😂😂

有美國大金主在背後, 加埋班漢奸泛民,
香港點會有太平日子過.

引用:
原帖由 discuadmstupid1 於 2019-6-15 06:20 PM 發表
愛國左仔 老新 水房合作冇間引發暴動
仲講大陸係左仔
依家香港人變左傾左
大陸變左傾右啦
知唔知咩叫左咩叫右呀

大陸四圍講自由貿易, 四圍搵錢呀,仲叫左

引用:
原帖由 fake05 於 2019-6-15 07:06 PM 發表

班盲反中永遠戴上有色眼鏡,雙重標準,根本無討論空間
最可笑嘅係佢每一個論點就係台灣,菲律賓咁爛嘅司法水平都冇問題,就係中國有!有偏見咪認囉!扮持平有x用咩?

在呆灣殺女友陳x佳最快過多幾過月就會放監,佢出到來會多謝犯民,多謝暴民,多謝民震,多謝支持者,多謝暴民,都時出來大搖大擺!講番聲你地捉我唔到!