• 瀏覽: 17,777
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
昨日多名行政會議成員就《逃犯條例》的言論態度有所軟化,
但身兼行會成員的新民黨葉劉淑儀認為政府首要工作,是要通過修訂《逃犯條例》

引用:
原帖由 pes2068 於 2019-6-15 04:16 PM 發表
但身兼行會成員的新民黨葉劉淑儀認為政府首要工作,是要通過修訂《逃犯條例》
推佢去死

引用:
原帖由 pes2068 於 2019-6-15 16:16 發表
佢深知明白今晚今日香港現況係當年廿三條未能通過所致

想她死

引用:
原帖由 kpchg4 於 2019-6-15 04:16 PM 發表

推佢去死
報一箭之仇,上次選舉年,佢係志雲節目中污咽話「我又乜嘢比唔上佢」

葉劉上!

所以話葉劉淑儀比林鄭更加硬淨 23條田北俊倒戈 唔關佢事 但係起碼做到底 林鄭就真係失敗得多

佢之前係保安局長,知道政府去到呢個位置退不得,同當年廿三條一樣,退咗就有排都唔敢再提

引用:
原帖由 pes2068 於 2019-6-15 04:16 PM 發表
想做特首

唔係“幫”,係“逼”,通過左林鄭更加乞人憎,想連任更加冇可能!

Now 2019, where is CY?

以前林鄭月娥係低 級 個葉劉, 葉劉梗係想林鄭死啦

如有人落台就有個機會

引用:
原帖由 公園強勁的鞋抽 於 2019-6-15 06:07 PM 發表
如有人落台就有個機會
正解

葉瘤心頭很高

人就係好奇怪,當日唔鐘意林鄭 就竟然連薯片條廢人都拎出黎捧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]