• 瀏覽: 45,656
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+7
果然係689 2.0 , 一樣咁神憎鬼厭

請廣傳支持政府警察大遊行, 等佢哋知道乜嘢叫做一百萬人大遊行,等佢哋見到主流民意都係支持修例。

引用:
原帖由 ar_yu 於 2019-6-15 02:50 PM 發表
請廣傳支持政府警察大遊行, 等佢哋知道乜嘢叫做一百萬人大遊行,等佢哋見到主流民意都係支持修例。
幾時!香討應該有大批支持者!

阿爺想做得好好睇睇  如果咁堅持 阿習同7婆講
You are fired 

不知所謂
致林鄭女士同埋一班所謂保皇議員
真係要同你哋講句不知所謂, 林鄭妳對唔對得住選妳果777位選委, 而議員們又對唔對得住選你哋嘅幾百萬選民.

既然我哋選得你哋出嚟就係信任你哋係為香港謀幸福, 為受害人討公道. 況且妳哋亦有真實數字嘅80多萬香港人背書支持. 但得到嘅係臨陣退縮. 咁以後根本唔須要有政府, 唔須有議員議事, 凡事以鬥多人上街武鬥, 以勝者話事.

而於議會內亦根本唔須要議事, 多選民支持的根本沒有發言機會表達意見, 反而被小眾支持嘅議員騎劫議會. 想問各位尊貴嘅議員每月領咗10幾萬人工就真係以為自己好身嬌肉貴, 有咩就縮.

我真係講句林鄭女士同班議員, 你哋唔掂嘅就成班總辭, 香港仲有好多人真心為香港做嘢嫁.

引用:
原帖由 雨中強勁的天才 於 2019-6-15 02:53 PM 發表

幾時!香討應該有大批支持者!
記得搵雷教授點人數

引用:
原帖由 stp571 於 2019-6-15 02:56 PM 發表

記得搵雷教授點人數
條友9吹都冇日期時間地點!

一睇個標題
就幾乎可以肯定
又係唯恐社會不亂「毒果」既報導
無謂浪費時間 click 條毒 link ...     

"港人無能治香港" 定律

引用:
原帖由 超級速遞黑俠 於 2019-6-15 02:50 PM 發表
果然係689 2.0 , 一樣咁神憎鬼厭
當日叫abc, anyone but cy, 而家仲唔滿足?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]