• 瀏覽: 45,725
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+7
支持同反對明天一齊出黎,咁就知邊邊人多

香港末日!

引用:
原帖由 ray318 於 2019-6-15 03:58 PM 發表

你就真係不知所謂
你咪一輪樣

引用:
原帖由 golfboy 於 2019-6-15 03:08 PM 發表
而家最開心係689同葉劉
有機會回歸啦

咁辛苦坐到游水位你話下台就下咩,都未揾夠本

我相信777今次甘快停下來,最大黑勢力,是大陸好多貪官資產在老美,貪官一說老美要凍結資產,
立即同777照肺,你老美,香港立不立法我中國貪官不理,最重要我錢在老美不要凍結資產,
老美求你快些凍結所有貪官資產啦,777你最怕都是中國貪官勢力,
777無牙又無力,立即取消立法,看到今次777,你勢力敵不過所有中國貪官

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-15 02:53 PM 發表
仲吾肯下台??成棚特9黑社會治港!!仲想搞死習大??
點解個個特首都叫即時下台!!

個個都當自己hero
你地可以就推一個項羽或孫中山或毛澤東戓什麼什麼企出來!!

每次只是漢奸收黑金
愚民只 搞亂社會秩序
又當聞主hero

每次游暈示威
搞到周圍社會秩序亂曬

一地垃圾整爛啲鐵碼掘起磚塊!!

呢D行為絕對要 社會服務令

附件

4211408291645141ea.jpg(10.08 KB)

林鄭今次錯估形勢,通過不了一條與普通市民影響不大的條例,不但被泛民(外國勢力)誇張、煽動攪局,還得罪了財伐(大L、建制派商人、權貴)、黑幫這些最有機會犯逃犯條例的人,被三面夾擊,威信盡失。這班社會上的牛鬼蛇神,真的可以為了自身利益,控制傳媒、學校,利用市民的生命財產、社會經濟,甚至以暴動威脅政府
香港已經失控了,我們的特首敗給一個跨境殺人犯,相信將來會有更多更卑鄙的政治鬥爭,用暴動解決問題的事,香港人自求多福。既然屈服於暴動,希望林鄭不必再戀棧權位了,快換一個關心民生,不畏牛鬼蛇神(泛民、財伐、黑社會)的特首吧,雖然冇咩可能

犯氓暴徒想得寸進尺

777好野..

香港基本上係無管理人材 日後解散立法會 由中央派人員管理香港

引用:
原帖由 SOWIN888 於 2019-6-15 04:08 PM 發表
我相信777今次甘快停下來,最大黑勢力,是大陸好多貪官資產在老美,貪官一說老美要凍結資產,
立即同777照肺,你老美,香港立不立法我中國貪官不理,最重要我錢在老美不要凍結資產,
老美求你快些凍結所有貪官資產啦,777你最怕都是中國貪官勢力,
777無牙又無力,立即取消立法,看到今次777,你勢力敵不過所有中國貪官 ...
呢樣我又信喎,邊有咁啱咁橋,美國話凍結資產,呢頭就撤

認真,佢下唔下台係佢自己決定,我會支持林太,支持政府

但係我唔明,可能我唔係有錢佬,如果我好有錢,我一定唔會做特首,呢個位做來俾人鬧,情願嚮私人公司做老細,D下屬任鬧唔嬲,睇唔上眼既可以掟舊錢叫佢走,使乜激親自己

所以睇下之後邊個肯做特首,繼續俾高尚香港人鬧啦

689 2.0

支持阿爺直接揾人做

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]