• 瀏覽: 91,868
  • 回覆: 44
  • 追帖: 3
+15
引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-6-15 12:48 PM 發表

咩叫美國優先呀?美國連同屬白種人都欺凌,會為一班黃皮白種人發聲?咪天真啦!冇自己利益滲透在入面,鬼得閒睬你。
香討 apps crashed. 已修正

引用:
原帖由 djimavic 於 2019-6-15 12:51 PM 發表

醫者角度應該考慮救援,警察係咪都應該考慮捉犯!正常不過
啊啊啊 咪係 lor

引用:
原帖由 袋鼠人 於 2019-6-15 12:51 PM 發表
為人師表出來暴動!被拉係抵死!吾好滿口為咩自由發聲!自由就可以破壞社會秩序?可以去掟警察?
為咩又唔知
佢有冇掟又唔知
出來其實與佢身份無關

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2019-6-15 12:53 PM 發表
好難告入!佢有冇衝擊掟石?仲有冇影到?有冇證人見到?如告唔入,佢可民事索償,隻眼受傷失去工作能力,年薪百萬,30年+日後照顧,賠一億左右! ...
香港唔會賠咁多啦

引用:
原帖由 子靈 於 2019-6-15 12:55 PM 發表
應該係自動轉賬或WECHAT PAY即時過數唔洗數
wechat pay 太好笑了,愛國人士興嗎?

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2019-6-15 01:00 PM 發表

雖然佢好勇敢, 但傳聞他真係食咗好多女, 有d 仲要係學生

聽聞佢老婆仔仲要唔知道, 好信佢架...
香討宅男咁酸呀

引用:
原帖由 子靈 於 2019-6-15 01:11 PM 發表
連釘子健都有人信, 無腦既白痴有咩係冇可能.
有幾多人信呢你估? 呢班後生一定唔信 lor
用 Google pay 用 Apple pay 都唔用 wechat pay 啦

引用:
原帖由 slk2xx 於 2019-6-15 01:13 PM 發表

唔怪得知要引入外勞醫生,D公立醫院醫生 根本就係黃絲帶 政府公職人員受傷 落到佢哋手上會好危
好呀,以後藍屍只睇大陸醫生 啊啊啊

引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2019-6-15 01:13 PM 發表

有,「痰盂豪」走出嚟質疑黑背心警員點解冇委任證,噴完一輪口水花搏吓班暴民掌聲跟住就縮埋一舊嘞!
你又喺邊度呢?

引用:
原帖由 子靈 於 2019-6-15 01:18 PM 發表
又係靠估呀? 你人生將會更精彩
你靠估多 d bor,  唔好上咁多香討啦,去連登睇吓後生點諗啦

引用:
原帖由 子靈 於 2019-6-15 01:19 PM 發表
咁你又係邊??
啊啊啊

引用:
原帖由 子靈 於 2019-6-15 01:21 PM 發表
你收啦死老坑, 你依家咪係香討. 返你既火星啦, 地球唔啱你
香討真係好 out 又共化

引用:
原帖由 Tellamah 於 2019-6-15 01:21 PM 發表
這暴徒到底係男定女?
先睇內文好唔好?

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-6-15 01:23 PM 發表

一條咁嘅引渡條例,可以上綱上線到凍結官員資產及禁止入境,有咩可能?怕美國公民會無故被引渡回大6,美國在大6莫非冇公民喺度咩?又唔怕嗰啲公民安全?定係在港美國公民好多都做講七年刑期嘅嘢,所以怕引渡?講到尾,都係怕美國在港大量間諜安全! ...
都話唔係一條,係仲有條刑事相互

引用:
原帖由 hanE 於 2019-6-15 01:27 PM 發表

我識有個教棍經常上去叫雞,佔中時行動非常激烈 ,教書嘅都係垃圾,有幾多個30分去讀教育學院?
啊啊啊 教院嗎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]