• 瀏覽: 87,986
  • 回覆: 622
  • 追帖: 3
林鄭意圖謀殺香港市民學生!一定要繩之於法!六七真正暴動兇手楊光拉咗未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 12:03 PM 發表

你說得對,使唔使我引用警察通例?
你可疑都可以有100個察查你100次身份證嘅!

引用:
原帖由 2017!女主葉劉 於 2019-6-15 10:13 AM 發表
http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190615/_2019061509420765423.jpg

修訂《逃犯條例》風波周三發生大型衝突,警方向示威者發射布袋彈槍、橡膠子彈及催淚彈,其中一名拔萃女書院男教師中槍致右眼受傷,可能需要數星期至數月後才恢復八至九成視力,而據了解警方以暴動罪拘捕他。另外,就警方在公立醫院拘捕示威人士, ...
拉得好,不應該辜惜暴徒,可惜最後假髮人又會以各種理由放生暴徒。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武若依 於 2019-6-15 10:34 AM 發表

放心,假髮會放生
成日話生,佔中放生咗幾多暴動罪?

回覆 引用 TOP

人生更精水

回覆 引用 TOP

人on9 便無敵  點知盲9左。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2019-6-15 10:19 AM 發表

唔使驚, 中共已經安排洗頭艇捉拿777! 呢位教師好快冇事

原來人為咗升官發財真係可以做到咁無恥⋯⋯⋯野心勃勃可惜完全無工作能力⋯⋯⋯搞到民怨沸騰⋯⋯⋯仲可以厚顏無恥面對電視機觀眾講非正常人講的大話⋯⋯⋯仲唔肯為事件負責引咎辭職⋯⋯⋯

男扮女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hako 於 2019-6-15 12:03 PM 發表

你咪叫譚文豪告囉
要唔要停職自然法庭會判
法庭不會處理警隊內部紀律聆訊,正如法庭不會處理醫生專業失德既審訊,要暫停一個警員職務係要由警方高層跟據表面證據作出一個行政決定,例如當懷疑一個警員失心瘋行為錯亂,警方高層就可能order 呢位警員暫停職務。

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2019-6-15 11:57 AM 發表

馬沙兄,我諗你都好想跟佢揾食
我都好想跟佢搵食,可惜良知唔允許我做黃絲

佢就好啦,做獨眼英雄,以後囡囡排住隊幫佢吹

春有百花秋有月
夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭
便是人間好時節

回覆 引用 TOP

又可以去德國做高級爛民了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JohnnySh 於 2019-6-15 10:21 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=IKsSMog9hNE
.
.
.
.
揭速龍小隊真身:武警 攞單程證做港警!

see   n  comment
黐胶綫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 12:08 PM 發表

法庭不會處理警隊內部紀律聆訊,正如法庭不會處理醫生專業失德既審訊,要暫停一個警員職務係要由警方高層跟據表面證據作出一個行政決定,例如當懷疑一個警員失心瘋行為錯亂,警方高層就可能order 呢位警員暫停職務。 ...
好吖
你咪叫譚文豪咁做囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]