[本港新聞評論] 【逃犯條例】女拔教師涉「暴動罪」被拘

女拔記得以後咪收警察子女,學生做到醫生後咪醫警察,做到护士就等佢哋死

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 11:55 AM 發表

上網已經證據確鑿,譚文豪多次問警員和警司出示委任證,並指出拒絕出示委任證違反警察通例,但警司拒絕。
好吖
夠證據咪告囉

就算係暴動,開槍都向下身啦
向頭部咁毒告Q d黑心警啦

引用:
原帖由 happy_ice 於 2019-6-15 12:00 PM 發表

就算係暴動,開槍都打下身啦
告Q d黑心警啦
下身有晒鐵欄, 打爆春袋絕人子孫仲大獲, 不如只打條欄杆果條幼枝好唔好?天才.

不要與股票談戀愛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-6-15 11:58 AM 發表

有黃髮棺放生, 怕咩
咁又係,到時揾d新藉口,咩低能白痴自閉 out 晒,話盲L咗啦!黃9枱自然識做!

回覆 引用 TOP

「促請警方盡量避免在醫院作拘捕行動」白痴,唔好拉受傷罪犯,等佢醫好之後逃走,係唔係呀,醫生?

春有百花秋有月
夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭
便是人間好時節
引用:
原帖由 hako 於 2019-6-15 11:59 AM 發表

好吖
夠證據咪告囉
如果你認同法律第一,該班懷疑警員應該即時停職,待紀律聆訊,你估比家超會唔會咁做?

引用:
原帖由 JohnnySh 於 2019-6-15 10:21 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=IKsSMog9hNE
.
.
.
.
揭速龍小隊真身:武警 攞單程證做港警!

see   n  comment
信者失救

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 11:55 AM 發表

上網已經證據確鑿,譚文豪多次問警員和警司出示委任證,並指出拒絕出示委任證違反警察通例,但警司拒絕。
無錯,每個人都可以叫警察出示委任證,1000個人排隊去問警察出示委任證佢就要出示1000次!

引用:
原帖由 JohnnySh 於 2019-6-15 10:21 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=IKsSMog9hNE
.
.
.
.
揭速龍小隊真身:武警 攞單程證做港警!

see   n  comment
係咪武警不重要,最重要速龍小隊一出,成班暴徒聞風喪膽,搞事者嚇到傻,幕後推動者計劃失敗,如果是武警能有這效率,出解放軍又如何!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-6-15 12:01 PM 發表

「促請警方盡量避免在醫院作拘捕行動」白痴,唔好拉受傷罪犯,等佢醫好之後逃走,係唔係呀,醫生?
自港英以來, 一向醫院都有警察, 如有刀傷,槍傷等不明傷口, 必要監視住及落口供問點來.

不要與股票談戀愛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 12:01 PM 發表

如果你認同法律第一,該班懷疑警員應該即時停職,待紀律聆訊,你估比家超會唔會咁做?
你咪叫譚文豪告囉
要唔要停職自然法庭會判

引用:
原帖由 tailing 於 2019-6-15 12:02 PM 發表

無錯,每個人都可以叫警察出示委任證,1000個人排隊去問警察出示委任證佢就要出示1000次!
你說得對,使唔使我引用警察通例?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 BillyWonghkgz 於 2019-6-15 10:27 AM 發表

通識包唔包性教肉如何破處!
影衰晒香討既愛港愛國人士

回覆 引用 TOP

主題標籤 #立法會
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。