• 瀏覽: 91,845
  • 回覆: 622
  • 追帖: 3
+15
女拔記得以後咪收警察子女,學生做到醫生後咪醫警察,做到護士就等佢哋死

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 11:55 AM 發表

上網已經證據確鑿,譚文豪多次問警員和警司出示委任證,並指出拒絕出示委任證違反警察通例,但警司拒絕。
好吖
夠證據咪告囉

就算係暴動,開槍都向下身啦
向頭部咁毒告Q d黑心警啦

引用:
原帖由 happy_ice 於 2019-6-15 12:00 PM 發表
就算係暴動,開槍都打下身啦
告Q d黑心警啦
下身有晒鐵欄, 打爆春袋絕人子孫仲大獲, 不如只打條欄杆果條幼枝好唔好?天才.

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-6-15 11:58 AM 發表

有黃髮棺放生, 怕咩
咁又係,到時揾d新藉口,咩低能白痴自閉 out 晒,話盲L咗啦!黃9枱自然識做!

「促請警方盡量避免在醫院作拘捕行動」白痴,唔好拉受傷罪犯,等佢醫好之後逃走,係唔係呀,醫生?

引用:
原帖由 JohnnySh 於 2019-6-15 10:21 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=IKsSMog9hNE
.
.
.
.
揭速龍小隊真身:武警 攞單程證做港警!

see   n  comment
信者失救

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 11:55 AM 發表

上網已經證據確鑿,譚文豪多次問警員和警司出示委任證,並指出拒絕出示委任證違反警察通例,但警司拒絕。
無錯,每個人都可以叫警察出示委任證,1000個人排隊去問警察出示委任證佢就要出示1000次!

引用:
原帖由 JohnnySh 於 2019-6-15 10:21 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=IKsSMog9hNE
.
.
.
.
揭速龍小隊真身:武警 攞單程證做港警!

see   n  comment
係咪武警不重要,最重要速龍小隊一出,成班暴徒聞風喪膽,搞事者嚇到傻,幕後推動者計劃失敗,如果是武警能有這效率,出解放軍又如何!

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-6-15 12:01 PM 發表
「促請警方盡量避免在醫院作拘捕行動」白痴,唔好拉受傷罪犯,等佢醫好之後逃走,係唔係呀,醫生?
自港英以來, 一向醫院都有警察, 如有刀傷,槍傷等不明傷口, 必要監視住及落口供問點來.

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 12:01 PM 發表

如果你認同法律第一,該班懷疑警員應該即時停職,待紀律聆訊,你估比家超會唔會咁做?
你咪叫譚文豪告囉
要唔要停職自然法庭會判

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 BillyWonghkgz 於 2019-6-15 10:27 AM 發表

通識包唔包性教肉如何破處!
影衰晒香討既愛港愛國人士

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]