• 瀏覽: 87,747
  • 回覆: 622
  • 追帖: 3
又可以大把女食

回覆 引用 TOP

抵撚死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 meIodychung 於 2019-6-15 11:20 AM 發表

感激美帝帶領,黑金賜予我未停,
日日服侍(金)主我心歡喜,
讓讚美聲跨千里,要唱唱唱莫停,HalleLoMo!

欺騙你 蝦你無知,煽動你 ,HalleOn9!
玩9你  蝦你老實,𠱓9你 HalleOnLun7,HalleLoMo! ...
我信天主都唔入教 同邪教無咩分别 係個名好聽D

弓起

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hako 於 2019-6-15 11:28 AM 發表

犯法要被拒捕
同背景有乜關係?
要考慮背景先拉咪人治?
呢件政治事件你純用法理考慮咪好似林鄭咁賠了夫人又折兵囉,你純用法理大把差佬要被停職調查(例如拒絕出示委任證),掉返轉個教師隨時民事吿警方濫用武力導致身體實質傷害,入咗既話政府管治威信又仆直,田少唐早逝背後笑到見牙唔見眼。

自毀前途

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 11:25 AM 發表

所以話林鄭政治技巧差,你拉個女拔教師只會撻著很多女拔學生和校友,你知唔知有幾多女拔校友在社會甚至政府內身居要職?
多啲有你咁嘅思維嘅人 , 想唔亂都唔得啦 .

所有參與暴亂嘅,只要搵到都應該拉!

反修訂逃犯條例即係支持殺人犯,必有業報
話反修人士係曱甴, 簡直侮辱o左昆蟲
話反修人士係畜牲, 簡直侮辱o左動物
話反修人士係物件, 簡直侮辱o左死物
話反修人士係人, 簡直侮辱o左自己

回覆 引用 TOP

泛民政棍揾民陣能頭目及大媽做戲..聽講表演越出位戲金會越多架. 黑金生果招攬咗好多大陸同胞遊行示威落來香港坐下收錢. 大家唔好再沉默, 記得要出來投票, 要啲泛民政棍收皮.

回覆 引用 TOP

垃圾土共式統治......垃圾政苦...........

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂
支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................
女拔強大法律團隊守謢,告差人到收監為止,食花生了

引用:
原帖由 darkvaderforce 於 2019-6-15 11:39 AM 發表

多啲有你咁嘅思維嘅人 , 想唔亂都唔得啦 .
如何我做林鄭班底,林鄭今日點會咁樣衰?

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 11:38 AM 發表

呢件政治事件你純用法理考慮咪好似林鄭咁賠了夫人又折兵囉,你純用法理大把差佬要被停職調查(例如拒絕出示委任證),掉返轉個教師隨時民事吿警方濫用武力導致身體實質傷害,入咗既話政府管治威信又仆直,田少唐早逝背後笑到見牙唔見眼。 ...
即係法律第二?

為人師表
仲要執教名校  參與暴動
踢佢入臭格好過出面洗腦學生腦

不過最後黃髮棺實放人

引用:
原帖由 hako 於 2019-6-15 11:40 AM 發表

即係法律第二?
咁你認為警方係唔係應該立即停止拒絕向立法局議員譚文豪出示委任證(多達數十人)或向拎住大型攝錄器材記者噴胡椒噴霧警員的職務?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]