• 瀏覽: 91,944
  • 回覆: 622
  • 追帖: 3
+15
引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 12:03 PM 發表

你說得對,使唔使我引用警察通例?
警察通例不是法例呀哥仔

引用:
原帖由 hako 於 2019-6-15 11:52 AM 發表

有證據嘅可以訴諸法律
法官會判
香港地依家法律唔可靠㗎.啲法官行緊人治㗎.我覺得你可憐有悔意就可以冇事.我覺得你動機不良就判你有罪而唔係依事實証據依法判罪的

你無錯,大叫我們都是陳同佳

引用:
原帖由 kpchg4 於 2019-6-15 12:41 PM 發表

唔係天才,對家有預謀的,開槍果個學堂出來未夠一年
衰在出尼衝班智將, 連腦旬都未生埋呢? 人哋抗震乳都適時頭暈啦, 等班白痴9衝完咪瞓飽食飽出尼9屎兩句去數美金. 係班儍仔好天曬落雨淋.

引用:
原帖由 子靈 於 2019-6-15 12:46 PM 發表
衰在出尼衝班智將, 連腦旬都未生埋呢? 人哋抗震乳都適時頭暈啦, 等班白痴9衝完咪瞓飽食飽出尼9屎兩句去數美金. 係班儍仔好天曬落雨淋.
唉,你 d 思維太落伍了

拉得好

引用:
原帖由 kpchg4 於 2019-6-15 12:45 PM 發表

間咩碟呀,睇得戲多
美國啱會為咗香港好,口金
咩叫美國優先呀?美國連同屬白種人都欺凌,會為一班黃皮白種人發聲?咪天真啦!冇自己利益滲透在入面,鬼得閒睬你。

入去戰場 真係想吾會受傷?

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2019-6-15 12:46 PM 發表

香港地依家法律唔可靠㗎.啲法官行緊人治㗎.我覺得你可憐有悔意就可以冇事.我覺得你動機不良就判你有罪而唔係依事實証據依法判罪的
法理情 建議你努力讀書,去做法官,如有錯就糾正

引用:
原帖由 Bigcrownbond 於 2019-6-15 12:48 PM 發表
入去戰場 真係想吾會受傷?
戰場嗎?

希望佢無事

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2019-6-15 12:35 PM 發表

你知唔知美國有好多其它法例去控告類似暴動行動.你去了解下華盛頓特區法同華爾街法案啦.
美國參與暴動
有命被拉,被告上庭先算啦'

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-6-15 12:48 PM 發表

咩叫美國優先呀?美國連同屬白種人都欺凌,會為一班黃皮白種人發聲?咪天真啦!冇自己利益滲透在入面,鬼得閒睬你。
香討 apps crashed. 已修正

不如立法,以後唔可以係醫院拉罪犯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]