• 瀏覽: 91,954
  • 回覆: 622
  • 追帖: 3
+15
提示: 違規內容已被屏蔽
這條午更雞( 陰陽人) 喺女書院度食學生妹食唔少啦!

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2019-6-15 12:24 PM 發表

好同意! 泛民同埋保皇黨都必須要解散, 否則香港冇運行
有人覺得順民先會有運行 因為祖國強大啊

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-15 11:49 AM 發表

如果你係開槍果件而家應該震過貓王。
咁多人開槍,又無彈頭驗證,
知鬼係邊個開嗰一槍。

引用:
原帖由 kpchg4 於 2019-6-15 12:32 PM 發表

為咗報復,捉咗三個加件大人啦

逃犯條例唔會凍結人資產
不過
相關有條 刑事相互, 大陸有權要求香港警察幫手調查搜證。 係可以凍結疑犯資產啊
E十係講美國為何為了一條外國立嘅法例,仲喺引渡罪犯(佢哋自己都有呢條例),而要凍結官員資產及禁止入境?呢條例是否剝奪及踐踏罪犯人權?呢條法例只得香港有?

引用:
原帖由 happy_ice 於 2019-6-15 12:00 PM 發表
就算係暴動,開槍都向下身啦
向頭部咁毒告Q d黑心警啦
兩軍交戰,你叫班暴徒掉磚,飛鐵枝唔好中頭得唔得?  天才x2

引用:
原帖由 JohnnySh 於 2019-6-15 10:21 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=IKsSMog9hNE
.
.
.
.
揭速龍小隊真身:武警 攞單程證做港警!

see   n  comment
證據呢?

大律師公會,好似再沒出來說小朋支了

Good job

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-6-15 12:37 PM 發表

E十係講美國為何為了一條外國立嘅法例,仲喺引渡罪犯(佢哋自己都有呢條例),而要凍結官員資產及禁止入境?呢條例是否剝奪及踐踏罪犯人權?呢條法例只得香港有? ...
只得香港同澳門與中國關係咁特殊,其他國家唔會幫你而得罪美國

大陸貪蛾襲港

拔萃女書院應該將他開除!

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-6-15 12:27 PM 發表

駛乜去外國呀,而家成為英雄,大把囡食喇

即使暴亂罪成,仍然可以教書;香港咁多黃校長,肯定有一個會請佢
如果唔係中彃,嗰晚應該會整番件MK去爆房

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-6-15 10:34 AM 發表

你信?
師兄,香港好多人無分析能力㗎!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]