• 瀏覽: 84,471
  • 回覆: 6
  • 追帖: 4
+28
年輕人,夠18歲要去登記做選民

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-6-15 10:41 AM 發表

有啲議員就想香港平穩安定發展,
有啲議員就想香港變戰場, 推人哋啲仔女去衝去撞佢坐監。
你同我講無用架,選票起年輕人手上,佢地先係過往無出黎投票既香港市民

政府開始播廣告叫大家登記做選民,建制今次含柒啦

睇少香港人團結力量吖啦

你班八十幾萬聯署,聽日街站做乜鳩野縮呀?出黎吖!

引用:
原帖由 波羅批 於 2019-6-15 11:51 AM 發表

啲差人係咪市民?
差人畀人掟磚嗰陣時邊個保護佢哋?
你畀人老笠, 畀人強姦, 畀人呃錢,......... 去搵議員啦唔好搵差人呀。
差人係義工呀?收錢做事咋,傻仔

全副武裝打人手無寸鐵

現場影到掟磚得幾條友,最好拉到人,我都想知佢地有無香港身分證

互告咪互告囉,最好告到雙方都坐監,咪撚以為隨便開槍瞄頭射可以走得甩

引用:
原帖由 波羅批 於 2019-6-15 12:06 PM 發表

sorry唔想同啲盲人討論,
唔係歧視你。
垃L圾,選擇性只睇其中一方,無分析能力

引用:
原帖由 荃灣田田 於 2019-6-15 12:07 PM 發表
真是十分的失望, 政府軟弱無能, 好啦, 陳佳同這一個壞蛋可以無事, 難為了女生的父母. 
班愛國人士最愛既大公報
仲要係保安局發聲
夠唔夠公正?
你要問下林鄭一邊話要向潘生潘太交代
另一邊又唔執行一次性移交,強行修例居心叵測

http://www.takungpao.com.hk/news/232109/2019/0213/246214.html

引用:
原帖由 qqkits 於 2019-6-15 12:17 PM 發表
早d識咁諗咪唔會有大型遊行同暴亂出現o羅.
快快諗下陳同佳單次引渡點搞, 搞掂一定可以挽回唔少民心.
人地台灣都講明唔理你香港啦
衰到連中央想收拼台灣計劃都炒禍埋
就算香港要移交,台灣睇你呢單野就唔引渡,即係白做

引用:
原帖由 dream_workshop 於 2019-6-15 12:33 PM 發表

只要將刑期降低番做5年以下不引渡的話,那麼大劉就要過去澳門服刑,不過我倒是想不到原來好多人高呼:「我們都是劉鑾雄!」
你有睇我留言,我係支持收大劉皮
仲叫嗚煒出黎教導青年人,唔好鳩縮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]