• 瀏覽: 84,467
  • 回覆: 566
  • 追帖: 4
+28
港人無能治香港

咁就縮就即係以後都唔駛攪

無地議員政府官員支持,林鄭都係有心無力,除非有二百萬市民上街支持

女人掌權......死路一條

香港人最善忘,唔好諗住博大霧,所以請佢撤回方案,要搵落台階咪話等大家聚焦其他民生議題,減少撕裂。

啲五毛呢又要轉

引用:
原帖由 zpeter4 於 2019-6-15 10:40 AM 發表

最正確先同台灣傾把條友送回台灣受把,咁或會拿回少少民望。其他慢慢惗。
政府仲要盡快積極做,唔好再諗面子間題,大家亦唔好再講:「政府唔係話單一個案做唔得咩?」呢類嘅hi話!!在下雖然憎呢個政府,但亦唔想睇住佢死!

所有共狗明天出來,有二百萬大佢民陣一百萬,恢復二讀我摟你林鄭,暫援等如投降

林病想邀功 搏取中央歡心 顯威信 今次賠了夫人又折兵 不得民心不得中央歡心 雙失。逃犯條例幾個月攪掂 房屋政策就十尻幾年 林病都幾撚賤

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-6-15 10:48 AM 發表

政府仲要盡快積極做,唔好再諗面子間題,大家亦唔好再講:「政府唔係話單一個案做唔得咩?」呢類嘅hi話!!在下雖然憎呢個政府,但亦唔想睇住佢死! ...
好似話台灣有主動搵香港傾,但淋病唔show 人。

引用:
原帖由 樓上消失的手背 於 2019-6-15 10:37 AM 發表

佢落得如斯田地,同你地毛蓄的言論好有關,最後錯判形勢,眾叛親離
輸了大半

引用:
原帖由 0815kei 於 2019-6-15 10:45 AM 發表
香港人最善忘,唔好諗住博大霧,所以請佢撤回方案,要搵落台階咪話等大家聚焦其他民生議題,減少撕裂。
有佢撤住先啦,唔通仲要日日打咩?

暫緩處理係未消除怒氣

被警扑濕又被拘捕就咁算嗎?

引用:
原帖由 martin101 於 2019-6-15 10:49 AM 發表
林病想邀功 搏取中央歡心 顯威信 今次賠了夫人又折兵 不得民心不得中央歡心 雙失。逃犯條例幾個月攪掂 房屋政策就十尻幾年 林病都幾撚賤
可能成第二個迫腳痛下台的特首。

引用:
原帖由 zpeter4 於 2019-6-15 10:50 AM 發表

好似話台灣有主動搵香港傾,但淋病唔show 人。
講真政府肯讓步,大家袋住先停一停啦,啲後生仔遲早俾人打死㗎警察又喺個磨心度

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]